25 / 04 / 2024

EmlakFX platformu

EmlakFX platformu

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Kira krizi gitgide büyürken Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan son dakika açıklaması geldi: Nefes alamıyoruz!

Asgari ücretle geçinen Antalyalı kiracılar, enflasyonun da etkileriyle artan kira fiyatları karşısında zor günler geçirirken, Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan konu ile ilgili çağrı geldi...

Kiracılar Platformu: Kiralar düşmüyor! Maaşın tamamı kiraya ödeniyor!

Kiracılar Dayanışma Platformu'ndan kiralar düşüyor açıklamalarına tepki geldi. Platform sözcüsü, kiraların düşmediğini, asgari ücret zammı için herkesin pusuya yattığını belirtti. 

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalar her geçen gün büyürken, Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan seslerini duyurmak için neler yapılabileceği ile ilgili bir anket başlatıldı. Bir imza kampanyası başlatılması gerektiği de gündeme geldi. İşte MEvSaD'ın anketine verilen yanıtlar...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi! 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e Kültürpark tepkisi!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ikinci kez onaylanan Kültürpark’a dair imar planlarına ilişkin açıklamalarının ardından Soyer’e açık mektup yazdı. İmar planları açıklamasından sonra Soyer'e Kültürpark ile ilgili "Bu nasıl koruma?" sorusu yöneltildi. 

EmlakFX platformu Haberi

EmlakFX platformu

Türkiye Emlak Katılım Bankası, farklılaşan müşteri ihtiyaçları ile ilgili ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlar ile döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemlerini yapabilme imkanı sağlıyor. 

EmlakFX platformu yoğun ve yüksek hacimli döviz ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapan kurumsal ve ticari müşterileri odağına alıyor. Platform altyapısı Emlak Katılım müşterilerinin cari hesaplarına ve işlem limitleri ile birlikte çalışıyor.

16 farklı para birimiyle çalışıyor

Platformda aynı gün valörlü işlemler ve forward valörlü (ileri vadeli) işlemlerini yapabilen kullanıcılar, platform kanalıyla işlem yapma talimatında da (emir - order) bulunabiliyor.

USD, EUR, GBP, CHF, JPY, AUD, CAD, NOK, SEK, DKK, RUB, SAR, KWD, AED ve QAR para birimlerinde ve Altın (XAU),...