20 / 04 / 2024

emlakkulisi aylık toplantı

emlakkulisi aylık toplantı

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

İzmir'de depremzedelere 5 aylık kira yardımı peşin ödenecek!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İzmirli depremzedelere 5 aylık kira yardımlarının peşin olarak yapılacağını ve 4 bin vatandaşın en kısa sürede yeni evlerine yerleştirileceğini açıkladı. 

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Tüccarlar Kulübü, aylık toplantısını Taşyapı ev sahipliğinde gerçekleştirdi!

Üyelerinin iş ve yatırım ortamını iyileştirerek rekabet gücünü arttırmak için sosyal, kültürel ve akademik çalışmalar yapmak amacı ile faaliyet gösteren İstanbul Tüccarlar Kulübü, aylık olağan toplantısını Taşyapı ev sahipliğin de gerçekleştirdi.

Türkiye'ye yılın 8 aylık döneminde 24,08 milyon turist geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan: "Yılın 8 aylık döneminde ülkemize gelen 24,08 milyon ziyaretçinin 12,95 milyonu Avrupa'dan, 6,1 milyonunu ise Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden"

Nef Kağıthane 03 ödemeleri! Aylık 1.200 TL taksitlerle!

Nef Kağıthane 03 ödemeleri aylık 1.200 TL taksitlerle yapılıyor. Konut fiyatlarının 254 bin TL ile 867 bin TL arasında değiştiği Nef Kağıthane 03'te 9 bin TL peşin veriliyor...

Nef Kağıthane 03 ödeme! 1.200 lira aylık taksitler!

Nef Kağıthane 03 ödeme planına göre 1.200 lira aylık taksitlerle konut sahibi olunuyor. Nef Kağıthane 03 projesinde dairelerin fiyatları 254 bin lira ile 867 bin lira arasında belirlendi...

Emlak Konut GYO 9 aylık toplam cirosunda 4 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektörünün sonbahara hızlı giriş yaptığını, 9 aylık toplam hasılatlarının (ön satışlar dahil) 4 milyar 281 milyon 855 bin lirayı aştığını söyledi.

Akfen GYO aylık yatırımcı raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 Eylül ayı için aylık yatırımcı raporunu yayınladı...

emlakkulisi aylık toplantı Haberi

emlakkulisi aylık toplantı

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi gerçekleşiyor. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük     buluşmada "Konutta Satış " konusu irdelenerek Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.


Sektörün önde gelen şirketlerinin katılacağı toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…



Tarih: 24 Nisan Perşembe

Yer: Anthill B Kule Kat:54

Program: 09:00 –09:30 Kayıt

               09:30-10:00 Coffee Break

               10:00-12:30 Toplantı

Not: İsteyen misafirlerimiz öğle yemeğine kalabilir. Yemek Saat:12:30'da.

Araçla gelen misafirler otoparka araçlarını park edebilirler…

LCV için SCC İletişim’i arayabilirsiniz. T: 0212 231 54...