26 / 04 / 2024

emlakkulisi sektör buluşması

emlakkulisi sektör buluşması

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Emlakkulisi.com sektör buluşması 30 Mart'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Gayrimenkul sektöründe oyunun kuralları yeniden yazılıyor!

Merakla beklenen RE360 Gayrimenkul Buluşması gerçekleştirildi. Buluşmada gayrimenkul sektörü masaya yatırıldı...

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Gayrimenkul sektöründe pazarlama, satış ve halkla ilişkiler görev tanımıyla çalışan profesyoneller aracılığıyla kurulan Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), üyeleri için ‘GAPAS Yaz Buluşması’ düzenledi.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

İnşaat sektörü 2021'in ikinci yarısından umutlu!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ ekinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte sektör temsilcileri 2021'nin ikinci yarısı için beklentilerini dile getirdi. 

emlakkulisi sektör buluşması Haberi

emlakkulisi sektör buluşması
Emlakkulisi.com sektör buluşmasının 2'nci bölümü


Avukat Kadir Kurtuluş

"İstanbul'un dışında çok ucuz konut satılabilir"



Esasında hukuki bir sorun yok. Sözleşmeleri sağlam yaptıktan sonra bir problem yok. 

Yani şuna iyi bakmak lazım; Araziler gelir ama bunlar 2-3 yıl sonra sonuçlarını doğuracaktır sözleşmeler. 2-3 yıl sonra kat irtifakı kuramazsınız. "Niye kuramadım?" demeyin. Sözleşmeleri çok sağlam yapmanız gerekiyor. 


Müteahhitler çok iştahlılar. Yeni projeye başlayıp satıp bitip yeni bir projeye başlayacak. Başka yatırımlar yapmaya başlıyorlar. Başka projeye başlayınca likidite  krizine giriyorlar. İkinci tür müteahhit de diyor ki; Bu kadar personelim var, bu kadar vincim var bunlarla bir şey yapmam lazım diyor. Beklenti zinciri böyle tüketiciye kadar gidiyor.


Bu dünyada sahip olunacak en zor şey beklentidir, satması en zor şey de beklentidir. Kar dediği şey müteahhitin bana göre stok....