29 / 03 / 2024

Emrah Gültekin goodman

Emrah Gültekin goodman

20 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en büyük endüstriyel gayrimenkul geliştirme ve fon yönetimi şirketlerinden birisi olan Goodman, yepyeni bir iş modeliyle Türkiye pazarına giriyor.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Silkroad Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Silkroad Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Gültekin, Seyed Hosseın Rezaeefenjanı ve Tuncer Cirit ortaklığında kuruldu.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Decho Desıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Decho Desıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berra Gültekin tarafından kuruldu.

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritime Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL  sermaye bedeli ile Cem Gültekin tarafından kuruldu.

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3emg Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Gültekin tarafından kuruldu.

Emrah Gültekin goodman Haberi

Emrah Gültekin goodman


Türkiye her geçen gün artan ekonomik cazibesiyle uluslararası yatırımcıların yeni ilgi odağı olmaya devam ediyor.


20 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en büyük endüstriyel gayrimenkul geliştirme ve fon yönetimi şirketlerinden birisi olan Goodman, yepyeni bir iş modeliyle Türkiye pazarına giriyor.


Goodman; dünya çapındaki projelerini, iş modellerini, Türkiye pazarına bakış açılarını ve ülkemizde gerçekleştirecekleri yatırımları 4 Aralık'ta açıklayacak.


Goodman Avrupa Lojistik Grup Başkanı Danny Peeters ve Goodman Türkiye Genel Müdürü Emrah Gültekin'in de katılacağı toplantıda şirketin Türkiye planları anlatılacak. 


Endüstriyel gayrimenkul geliştirme ve fon yönetimi şirketi Goodman, alışılmış iş yapma kalıplarının ötesinde, "satın al-geliştir-yönet" anlayışı ile şirket parklarından ofis...