18 / 04 / 2024

Emre Altuğ icra

Emre Altuğ icra

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı.

İşte Çağla Şıkel'in Balmumcu'daki villası!

Manken-Sunucu Çağla Şıkel, çocuklarıyla birlikte Balmumcu'daki 4 katlı villada yaşıyor. Emre Altuğ ile 2008'de evlenip 2015'te boşanan Şıkel'in evini görenler şaşırıyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

Emre Altuğ Alaçatı'daki otelini satıyor!

Emre Altuğ, 2013'te Alaçatı'da bir otel ve bar açtı. 3 yıl içerisinde evliliği bitip annesini kaybeden ünlü popçu, kötü şans getirdiğine inandığı otelini elden çıkarıyor.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Emre Altuğ Ulus'a taşındı!

Emre Altuğ, tek celsede boşandığı 7 yıllık eşi Çağla Şikel'in karşı sokağına taşındı. Yakışıklı popçu çocuklarının hasretine dayanamadı.

Emre Altuğ evleri ayırdı, Arnavutköy'e taşındı!

Çağla Şıkel-Emre Altuğ evliliği resmen olmasa da fiilen bitti. Tüm eşyalarını toplayan Altuğ, kendisine yeni bir ev tuttu. Sanatçı, Arnavutköy'e yakın bir yerde oturmaya başladı.

Emre Altuğ, Bay Sako isimli butik otelini Alaçatı'da açtı!

Bay Sako adını verdiği butik otel, onun çocukluk hayaliymiş. Müzik ve tiyatronun dışında bir gün turizm işine gireceğini lise yıllarında bile söylermiş. Emre Altuğ, iki hafta önce Çeşme Alaçatı’da açtığı otelini anlattı

Emre Altuğ Alaçatı'da aldığı taş evi otel yapacak!

200 yılında mağazacılığa adım atan şarkıcı Emre Altuğ, Çeşme Alaçatı'da taş ev satın aldı...

Emre Altuğ, Alaçatı'da eski bir evi 10 yıllığına kiraladı!

Emre Altuğ, Pazaryeri Camii yakınlarında bulunan Tokoğlu Mahallesi'ndeki eski bir Alaçatı evini 10 yıllığına kiraladı

Emre Arolat Architects Cityscape Dubai’den 3 ödülle döndü!

2012 Cityscape Dubai Ödülleri’nde 5 projesiyle finale kalan Emre Arolat Architects, 3 farklı kategoride büyük ödül aldı

Emre Arolat Architects, Cityscape Awards'a 5 projeyle gidiyor!

Emre Arolat Architects, 2-4 Ekim’de Dubai’de düzenlenecek olan Cityscape Awards for Emerging Markets 2012 ödüllerinde 5 proje ile birden finalde yer alıyor

Emre Altuğ icra Haberi

Emre Altuğ icra

1 Ocak 2013 tarihinde Alaçatı'da bir otel kiralayan ve Bay Sako adıyla işletmeye açan Emre Altuğ'un kira badelini ödemediği iddia edildi. Altuğ'un kira bedelini ödemediğini iddia ettikleri mal sahipleri tarafından Çeşme İcra Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucu oteli tahliye edilmişti.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; 1 Ocak 2018 tarihinde kira bedelini ödeyeceğinin sözünü veren Emre Altuğ, taahhüt ettiği tarihte borcunu ödemeyince icralık oldu. 2 Ocak 2019 tarihinde mal sahipleri ile anlaşmalar yapan Altuğ, EA Prodüksiyon ve Dış Ticaret adlı şirketin yetkilisi ve müteselsil kefil olarak, mal sahiplerine 31 Temmuz vadeli 163 bin 107 lira ve mal sahiplerinin avukatı Doğan Deyirmenci'ye de yine aynı vadeli 18 bin 598 lira tutarında senet verip protokol imzaladı.

Ancak 31 Temmuz 2019 tarihinde de iki...