29 / 03 / 2024

emre arolat zorlu center projesi

emre arolat zorlu center projesi

Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu olan ARKIMEET, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve dünyadan önde gelen mimarların katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. ‘Zaman Tüneli’ başlıklı konferansta, Zorlu Center projesini mimarı Emre Arolat anlattı...

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Kandilli'ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen NEF Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

NEF Gölköy fiyat!

Ağaç kesilmeden hayata geçirilen NEF Gölköy projesi Emre Arolat tarafından tasarlanıyor. NEF Gölköy fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor ve 10 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. 

NEF Gölköy'de 3 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Gölköy daire fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor. Bodrum NEF Gölköy Cennet Koru projesinin tasarımı Emre Arolat tarafından yapılıyor. 

Kandilli Nef Luxury Living iletişim bilgileri!

Nef Kandilli Luxury Living projesinde ön talepler alınıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait...

Nef Kandilli Luxury Living satılık!

Nef Kandilli Luxury Living projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projenin mimari tasarımı Emre Arolat tarafından dizayn ediliyor...

Varyap Yalıkavak Bodrum lansman!

Mimari tasarımı Emre Arolat tarafından yapılan Bodrum Varyap Yalıkavak projesi 24 adet daireden meydana geliyor. Varyap Yalıkavak Bodrum lansman...

Folkart, Basmane Çukuru için mimari proje çalışmalarını başlattı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, proje için mimar Emre Arolat ile görüştüklerini ve protokol yaptıklarını açıkladı. Projenin adını anket sonuçları doğrultusunda İzmirliler koyacak.

emre arolat zorlu center projesi Haberi

emre arolat zorlu center projesi


‘ByPass’ temasıyla düzenlenen etkinliğin ikinci gününde ‘Zaman Tüneli’ başlıklı konferansta, Zorlu Center projesini mimarı Emre Arolat anlattı. 


Zorlu Center Projesi’nin ilk gündeme geldiği günden bu yana pek çok tepkiye göğüs gerdiklerini söyleyen Arolat, “Türkiye’de mimarlık alanında en çok konuşulan projelerden birine imza attık” dedi. 


Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından gerçekleştirilen ARKIMEET 2013, Türkiye’den ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelen birçok mimara ev sahipliği yaptı. 7-8 Ekim tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin ikinci ve son gününe, son yılların en çok ses getiren projelerinden Zorlu Center damgasını vurdu.


Katılımcılar, ARKIMEET kapsamında gelenekselleşmesi hedeflenen oturumlardan biri olan ‘Zaman Tüneli’nde mercek altına alınan Zorlu Center projesinin mimarı Emre Arolat’tan dinleme fırsatı buldu. Zorlu Center projesinin Türkiye’de mimarlık alanında en çok konuşlan projelerden biri olduğunu...