29 / 03 / 2024

Emre Belözoğlu arsası

Emre Belözoğlu arsası

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, yıllardır tatil için gittiği Çeşme ’de ikiz villa yaptırmak için bir arsa satın aldı. Ancak Boyalık mevkiindeki arsada arkeolojik kalıntılar çıktı.

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alihafızoğlu tarafından kuruldu.

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Deprem sonrası evlerde az bilinen detay ortaya çıktı! Bunu yapmayan tazminat ödeyecek!

Depremden felaketinden yara alan 11 ilde yüz binlerce bina kullanılamaz hale geldi. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Cumalıoğlu, “İçerisinde sözleşmeli kiracı bulunan konut, deprem sonrası hasar aldığı için oturmak için müsait değilse kiracı sözleşmeyi feshetme hakkına

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem GÖkgözoğlu tarafından kuruldu.

O ilde 787 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 5 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Emre Belözoğlu arsası Haberi

Emre Belözoğlu arsası

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, yıllardır tatil için gittiği Çeşme’de ikiz villa yaptırmak için bir arsa satın aldı. Ancak Boyalık mevkiindeki arsada arkeolojik kalıntılar çıktı. Belözoğlu, inşaat firması ve mimarlarla görüşerek bu sorunun giderilmesini istedi. Bunun üzerine ilginç bir formül bulundu; proje, temel kazılmadan, villa çelik konstrüksiyonların üzerine inşa edilecek şekilde değiştirildi. 


SİT KURULU ONAYLAMIŞ

İkiz villanın ruhsat aşaması hakkında bilgi veren Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, şunları söyledi: “Arazi, üçüncü derece arkeolojik SİT alanında. Arazi sahipleri, inşaat ruhsatı için SİT Kurulu’na başvurmuş.  SİT Kurulu, sondajları yaptıktan sonra tarihi buluntulara rastlamış. Bu aşamadan sonra mevcut projeye onay verilmiş. Bu onayla belediyemize başvuran arazi sahiplerine, projeye sadık kalınması şartıyla inşaat ruhsatı Çeşme Belediyesi’nce verilmiş.”

Hürriyet...