26 / 04 / 2024

Emre Belözoğlu eşi

Emre Belözoğlu eşi

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, yıllardır tatil için gittiği Çeşme ’de ikiz villa yaptırmak için bir arsa satın aldı. Ancak Boyalık mevkiindeki arsada arkeolojik kalıntılar çıktı.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu kendisinin ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığını açıklad. İşte Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı...

Demet Akalın'dan eşi için haciz açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un haciz haberleriyle ilgili ilk kez konuştu. Akalın, “Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Adam hırsız değil, sadece borçlu'' dedi.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Emre Belözoğlu eşi Haberi

Emre Belözoğlu eşi

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, yıllardır tatil için gittiği Çeşme’de ikiz villa yaptırmak için bir arsa satın aldı. Ancak Boyalık mevkiindeki arsada arkeolojik kalıntılar çıktı. Belözoğlu, inşaat firması ve mimarlarla görüşerek bu sorunun giderilmesini istedi. Bunun üzerine ilginç bir formül bulundu; proje, temel kazılmadan, villa çelik konstrüksiyonların üzerine inşa edilecek şekilde değiştirildi. 


SİT KURULU ONAYLAMIŞ

İkiz villanın ruhsat aşaması hakkında bilgi veren Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, şunları söyledi: “Arazi, üçüncü derece arkeolojik SİT alanında. Arazi sahipleri, inşaat ruhsatı için SİT Kurulu’na başvurmuş.  SİT Kurulu, sondajları yaptıktan sonra tarihi buluntulara rastlamış. Bu aşamadan sonra mevcut projeye onay verilmiş. Bu onayla belediyemize başvuran arazi sahiplerine, projeye sadık kalınması şartıyla inşaat ruhsatı Çeşme Belediyesi’nce verilmiş.”

Hürriyet...