25 / 04 / 2024

emre erol İstanbul gayrimenkul fiyatları artış

emre erol İstanbul gayrimenkul fiyatları artış

Dünyanın en fazla danışmanına sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Keystone Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Zafer Kara ve Yunus Emre Erol ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kvb Danışmanlık Eğitim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Ahmet Rauf Saatçi, Metin Tarakcı, Emre Erol ve Zehra Özden Günerli ortaklığından kuruldu. 

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut satışları yılın ikinci çeyreğinde artacak!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Şubat ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut sektöründe Anadolu’ya ilgi artıyor!

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, ülke genelinde artan refah artışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve Ankara dışında Bursa, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Konya ve Gaziantep gibi illerdeki konut satışlarındaki artışı mercek altına aldı.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Gayrimenkul yatırımcısı borçlanmak istemiyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. İşte değerlendirme...

Yıl sonu kampanyaları konut sektörünü hareketlendirecek!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Seçim sonrasında Araplar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı arttı!

Emre Erol, TÜİK'in yayınladığı Ekim ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erol; “Piyasalarda hareketlilik dönem dönem azalsa bile yatırımcı açısından gayrimenkul her zaman güvenli liman olmaya devam ediyor." dedi.

emre erol İstanbul gayrimenkul fiyatları artış Haberi

emre erol İstanbul gayrimenkul fiyatları artış

İstanbul'da gayrimenkul fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en fazla danışmanına sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı.


Emre Erol; "Yapılan araştırmalara göre kiraladığı ya da satın aldığı evin toplu ulaşıma yakınlığı benim için ilk sırada diyen tüketici oranı yüzde 40. Azımsanmayacak bu oran yüksek talebi kanıtlar nitelikte, bu talep karşısında markalı projeler de atağa geçiyor. Yeni projeler ile değerlenen bölgelerde fiyat da artıyor" dedi.


Özellikle 3. köprü inşaatıyla birlikte Arnavutköy ilçesinin ciddi değer kazandığını ve kazanmaya devam edeceğini belirten Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; "14 milyonu aşkın kişinin yaşadığı İstanbul'un ulaşım alt yapısı bu yoğunluğu kaldıramıyor. Toplu taşıma araçları trafiği...