19 / 04 / 2024

Emre Erol kimdir

Emre Erol kimdir

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak!

Türkiye’de 2 yıl içinde rekor büyüme yakalayan ABD’li emlak danışmanlık firması Keller Williams, 10 yıl içinde 6 bin 500 kişiye iş sağlayacak. Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol “Türkiye, grubun sevilen çocuğu, hedeflerimiz çok büyük” dedi.

Suriyeli zenginler Başakşehir'de metrekare fiyatlarını artırdı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Wiliams'a göre, 2015'te İstanbul'da metrekare fiyatları yüzde 12 artarken, en çok artış yüzde 40 oranıyla Başakşehir'de görüldü.

İstanbul'un ofis gayrimenkul piyasasında tek rakibi Dubai!

İstanbul, Asya ve Avrupa kıtalarını bağlayan coğrafi konumu neticesinde bugün dünyanın dört bir yanında hizmet veren uluslararası birçok firmanın işlerini kolaylıkla yürütebileceği liman şehri olma özelliği taşıyor.

Gayrimenkul yatırımları güvenli liman olmaya devam ediyor!

Gayrimenkul yatırımları tüketici gözünde güvenli liman olmaya devam ediyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı ağustos ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Seçim sonrasında Araplar'ın Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı arttı!

Emre Erol, TÜİK'in yayınladığı Ekim ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erol; “Piyasalarda hareketlilik dönem dönem azalsa bile yatırımcı açısından gayrimenkul her zaman güvenli liman olmaya devam ediyor." dedi.

Döviz kurundaki yükseliş emlak sektörüne yaradı!

Yabancıların konut alımı temmuzda aylık bazda en yüksek artışı göstererek rekor kırdı. Yabancıya konut satışı yüzde 37.6 arttı. Yüksek dolar kuru emlak piyasasını canlandırdı.

İstanbul'da gayrimenkul fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Dünyanın en fazla danışmanına sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı.

Yatırımcı gayrimenkulü seçti!

Yatırımcı “Güvenli Liman Gayrimenkul” dedi. Temmuz ayında 100 bine yakın konut satışı gerçekleşti. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı temmuz ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

İstanbullular ev alırken en çok neye dikkat ediyor?

Dünyanın en fazla danışmanına sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı.

Emre Erol: Konutta talep artmaya başladı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, konut satışlarının arttığını vurguladı ve “Bu trendin sene sonuna dek devam edeceği görüşündeyiz.

Bursa Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekiyor!

TÜİK'in hazırladığı rapora göre yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın haziran ayına göre yüzde 32,5 artarak 2 bin 256 oldu.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Emre Kocadağ kimdir? Emre Kocadağ kaç yaşında?

Beşiktaş'ın Yönetim Kurulu üyesi ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ kimdir? Beşiktaş JK Cibuti Fahri Danışmanı Emre Kocadağ kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Kamil Emre Erciyas Kimdir?

Kamil Emre Erciyas kimdir? Kamil Emre Erciyas’ın mesleği nedir? Kamil Emre Erciyas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emre Erol kimdir Haberi

Emre Erol kimdir

16 Ocak tarihinde saat 15:00’te yapılacak dijital sohbette Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Görkem Öğüt

Emre Erol; İş hayatının tamamını gayrimenkul danışmanlığı sektöründe geçirdi. Sahada aktif satıştan, yöneticiliğin farklı alanlarına kadar birçok rolde yer aldı. Kariyerine bir aile işletmesi olan Platin Gayrimenkul’ü kurarak başladı ve 2010'a kadar uluslararası bir firma olan Century21 ile devam etti. 2010'da Century21 ile yollarını ayıran ve sorumluluklarını kardeşine devreden Emre; 2013'te danışman sayısında (190,000 kişi) ve satış hacminde dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı firması olan Keller Williams’ı Türkiye’ye getirdi. O tarihten bugüne kadar Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Ülke Direktörlüğünü yapıyor.

16 Ocak Cumartesi günü saat 15:00‘te yapılacak Dijital Sohbetler’in dördüncüsünde Türkiye ve dünyadaki...