29 / 03 / 2024

Emre Erşahin kim

Emre Erşahin kim

Tapu.com tarafından geliştirilen ‘Aracılar Kulübü’ sayesinde emlakçılar, uygun fiyatlı kurumsal portföylerin satışına aracılık ederek gelir elde edebilecek. Türkiye’de ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandırmayı hedefleyen platformda paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var.

Emre Erşahin: Gayrimenkulleri hızla nakde çeviriyoruz!

Tapu. com Kurucusu & CEO’su Emre Erşahin, “Bugüne kadar toplam 100 milyon TL’lik atıl beton ve toprağı nakde çevirdik. Kurulduğumuz günden bu yana yaklaşık bin adet tapu devri yaptık” dedi…

Açık artırmayla ev alma dönemi başlıyor!

Tapu.com, açık artırma ile gayrimenkul satışı hizmetini bireysel tüketiciye açıyor. Tapu.com'un Kurucusu Emre Erşahin, değerleme raporu ile gayrimenkullerin satışını yaptıklarını belirtti.

İnternet üzerinden gayrimenkul alınıp satılabilecek!

Emlak ve gayrimenkul pazarında, özel sektör tarafından alışverişi kolaylaştıracak bir adım daha atıldı. Verilen bilgiye göre "Tapu.com" adıyla kurulan pazaryeri gayrimenkullerin de internet aracılığıyla alınıp satılabilmesine imkan sağlıyor.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

İmarlı arsa alan kazanıyor!

 Tapucom Yönetim Kurulu Başkanı Emre Erşahin Nisan'dan itibaren yatırımcıların imarlı arsa arayışındaki ciddi bir artış gözlemlediklerini söyleyerek önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etki Teknik Yapı Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emre Çerçi tarafından kuruldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Fıeratur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fıeratur Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Erşahin, Kılınç Yetkiner ve Mert Gül ortaklığında kuruldu.

Isı pay ölçer taktırmak için binadaki bir kişinin başvurması yeterli!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin yaptığı açıklamada "Merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu bir binada ısı pay ölçer takılması için bir kişinin başvurması yeterlidir. Burada apartmandaki salt çoğunluğa bakılmaz." diye konuştu.

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Baştürk ve Ozan Emre Er ortaklığında kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Öğrenci evinde kiralayan değil satın alan kazanıyor!

Tapu. com kurucu ortağı Emre Erşahin, "Bir öğrenci 4 yıllık lisans eğitimi boyunca kiraya bir ev satın alacak tutarda para harcıyor. Yeni faiz oranlarında bu kira tutarlarına yakın taksitlerle konut satın almak mümkün" diyor...

Öğrenci evinde kiralayan değil satın alan kazanıyor!

Tapu. com kurucu ortağı Erşahin, "Bir öğrenci 4 yıllık lisans eğitimi boyunca kiraya bir ev satın alacak tutarda para harcıyor. Yeni faiz oranlarında bu kira tutarlarına yakın taksitlerle konut satın almak mümkün" diye konuştu...

Emre Erşahin kim Haberi

Emre Erşahin kim

Tapu.com’un tek yetkili satış hakkına sahip olduğu gayrimenkulleri kendi alıcılarıyla buluşturacak olan emlak danışmanları, gerçekleşen tapu devirleri sonrasında Tapu.com tarafından alınan hizmet bedelinin yarısını almaya hak kazanacak. Tapu.com kurucu ortağı Emre Erşahin, “Aracılar Kulübü ile ülkemizde ilk defa emlakçılardan para almadan onlara para kazandıracak bir kazanç sistemi geliştirdik. Aracılar Kulübü üyelerinin hızlı başlangıcı sayesinde gerçekleşen satışlarımızın tapu devirleri tamamlandı ve ödemeleri yapmaya başladık.Platformumuzda mevcutta sayısı her gün artan paylaşıma açık yaklaşık 1.000 tapu ve paylaşılmaya hazır 8 milyon TL gelir imkanı var. Aracılar Kulübü’ne 44 ilden kısa sürede 350 üye katıldı, önümüzdeki dönemde yurt çapında da 1.000 aktif üyeye ulaşmayı hedefliyoruz” diyor.

Kurulduğu günden bu yana geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla alıcı bularak...