24 / 04 / 2024

emre inşaat erol taş

emre inşaat erol taş

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor.

İnşaat maliyetlerindeki artış konut fiyatlarına yansıdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Emre Alkin bugünkü köşesinde konut ve inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Emre Alkin'in "Fiyat artışları konjonktürel değil, kalıcı hale gelebilir mi?" başlıklı yazısı...

Ordu'da inşaat kazası: 1 ölü! 

Ordu'nun Altınordu ilçesinde inşaat halindeki bir binadan düşen Emre Sançar isimli işçi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

İnşaat sektöründe çek mağdurlarının sayısı arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Erol Ulusoy, bugünkü yazısında inşaat sektöründe yaşanan daralmayla artan çek ve senet sorununu kaleme aldı....

Kayseri Kocasinan'da 20.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı-Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor!

İnşaat sektöründe ulusal firmalarda uzun yıllar CFO olarak görev yapan Emre Özerçen, inşaat sektörünün yaşadığı krizin önüne geçilmesi için atılacak adımları anlattı. Özerçen, "İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor" dedi...

Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Çayboyunda Emre Mahallesi köprüsü kavşağında hayata geçirilen Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Refah oluşumunda inşaat, hazır beton ve çimento sektörü öncü!

İnşaat ve hazır beton sektörünü değerlendiren Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin, refah oluşumunda inşaat, hazır beton ve çimento sektörlerinin öncü rolünün devam ettiğini gördüğünü söyledi..

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

emre inşaat erol taş Haberi

emre inşaat erol taş

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor. 2003 yılında adım attığı sektörde kısa sürede konuşulan ve tercih edilen projeler üretmeyi başaran Emre İnşaat bu zamana kadar 50'nin üzerinde projeye imza atarak 750 civarında aileyi deprem korkusu yaşamayacakları kaliteli konutlara kavuşturdu. 


Tasarımdan uygulamaya ciddi bir fark yaratarak faaliyet gösterdiği bölgelerde tercih gören bir kurum haline geldiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş ile kentsel dönüşümü ve Emre İnşaat'ın başarısının altındaki dinamikleri konuştuk. 


Emre İnşaat'ı farklı kılan özellikler nedir? 


Emre İnşaat, ideallerini ve etik değerlerini, ticari hedefler gibi bir çok şeyin üzerinde tutan bir şirket. Geliştirdiği ve uyguladığı her projede toplumsal yararı gözeten, nasıl daha...