29 / 03 / 2024

Emre Maraşlı kimdir

Emre Maraşlı kimdir

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı , "Referandum nedeniyle nisana kadar nefesler tutulacak. Müşterinin kafası karışık. Şu an en büyük sorun güvenlik" diye konuştu.

Emre Maraşlı baba oldu!

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı baba oldu. Emre Maraşlı ile Yelda Kara Maraşlı çiftinin ilk çocukları Asya bebek bugün dünyaya geldi.

Emre Maraşlı: Müşteriler balkonlu daire istiyor!

Türkiye'de emlak ve yatırım konusunda, son yıllarda inanılmaz bir patlama yaşanıyor. Şehir içinden ormanlık alanlara, büyük oturma alanlarından iş yerlerine kadar birçok konut projesi herkesin dikkatine sunuluyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat, bölgedeki 5. projesinde yeni bir model için adım attı. Şirket Teknopark’ın kuzey giriş kapısının hemen yanındaki 18 dönüm arazisindeki yeni projesinin konseptini müşterileri ile birlikte belirleyecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy’de 5. projesine başlayacak!

Kurtköy’de 5. Projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu. Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Kurtköy’ün tıpkı Ataşehir gibi gelişmekte olduğunu söyledi.

Emre Maraşlı kimdir?

Erguvan İnşaat Genel Müdürü olan Emre Maraşlı kimdir? Emre Maraşlı, ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Emre Maraşlı, ne zaman Erguvan İnşaat'ın genel müdürü oldu?

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Özge Bulut Maraşlı hangi alanlarda üst düzey yöneticilik yaptı? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda çalışıyor?

Özge Bulut Maraşlı hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi şirketlerde yönetim kurulu üyesi oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşye Özge Bulut Maraşlı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Emre Maraşlı kimdir Haberi

Emre Maraşlı kimdir


Son 15 yıldır ekonominin ve büyümenin temel dinamosu olarak görülen inşaat sektörüne verilen desteklere yenisi eklendi. Daha fazla konut üretimini ve satışını teşvik etmek için KDV oranları yeniden düzenlendi. 


Yapı ruhsatı 1 Ocak 2013 ile 31 Aralık 2016 arasında alınmış konut inşaat projeleri ile kamu tarafından ihalesi 1 Ocak 2013'ten itibaren yapılan konut projelerinde; metrekare vergi değeri 500 TL -1.000 TL arasında olan konutların tesliminde yüzde 8 KDV uygulanacak. Ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde damga vergisi sıfırlandı. 


1 Ocak'tan itibaren yaplacak konut projelerinde metrekare değeri 1.000 TL ile 2.000 TL arasında olan konutlann tesliminde ödenen KDV oranı yüzde 18'den yüzde 10'a kalıcı olarak indirildi. Ancak lüks konutları kapsayan 10 puanlık vergi indirimi ise süreli oldu. Metrekare vergi değeri 2.000 liranın üzerinde...