26 / 04 / 2024

E.M.Refat Sayed Ahmed Amer

E.M.Refat Sayed Ahmed Amer

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Superb ve Kamiq’e zam yapmayan Skoda, Karoq’a da zam yapmadı!

Skoda’dan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Modellerinin güncel fiyat listelerini paylaşmaya devam eden Skoda, Superb ve Kamiq modellerinin ardından Karoq modeline de zam yapmadı.

Benzin, motorin ve LPG’de peş peşe müjde! Duyanlar kulaklarına inanamayacak! Resmi tarih verildi!

Akaryakıtta art arda gelen zamların ardından akaryakıt harcaması yapmaya korkar hale gelen araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Bu kapsamda, bankalar peş peşe akaryakıt kampanyası düzenlerken, bir kampanya da Garanti BBWA’dan geldi.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Anne babalara Aile Bakanlığı'ndan peş peşe müjde! Şimdi kimliği ile başvuran her ay hemen PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara sahip ailelere yönelik nakit para yardımı sağlayacağını duyurdu. Başvurular, T.C. Kimlik Kartı ile yapılabilecek ve yardım her ay PTT aracılığıyla alınabilecek. Bu müjde niteliğindeki yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin ayrıntılarına

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Bakan Kurum'dan İstanbullulara peş peşe müjde! Çalışmalarımızı başlattık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendikli vatandaşlara 6 ayrı müjdeyi peş peşe duyurdu. İşte Bakan Kurum'un sıraladığı müjdeler...

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

E.M.Refat Sayed Ahmed Amer Haberi

E.M.Refat Sayed Ahmed Amer

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu. 


Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...