29 / 03 / 2024

Emrullah Eruslu kim

Emrullah Eruslu kim

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, her yıl ısınma ve soğutma nedeniyle kullanılan enerji miktarının binaların yalıtımsız olması nedeniyle rekor seviyelere ulaştığını vurguladı.

Emrullah Eruslu: Doğru yalıtımla yangına karşı önlem alın!

İZODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu: “Türkiye’de yılda yaklaşık 75 bin yangın vakası ile karşılaşılırken; yalıtımla yangınların önüne geçilebileceği halen bilinmiyor” dedi...

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Binalarda Enerji Yönetmeliği değişti: Enerji verimliliği artıyor!

Binalarda enerji yönetmenliğinde yaşanan gelişmeler hakkında konuşan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu önemli bilgiler verdi.

Binalarda enerji performansı yönetmeliği resmen değişiyor!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu Binalarda enerji performansı yönetmeliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kentsel dönüşüm enerji verimli binalar hayata geçirmek için büyük fırsat!

Enerji tüketiminin her geçen gün arttığı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, enerjide  dışa bağımlılığı azaltmak için kalıcı çözümlere odaklanılması ve  yalıtım seferberliği başlatılması gerektiğini söyledi.

Doğalgaz ve elektrik faturasını yüzde 50 azaltmanın yolu yalıtım!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Binalar enerji verimli ve çevre dostu inşa edilmeli!

Avrupa Komisyonu’nun Yeşil Mutabakat kapsamında uygulanacak düzenlemelere ve emisyon hedeflerine ilişkin konuşan İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda yalıtımla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu kim Haberi

Emrullah Eruslu kim

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu 10 Temmuz Perşembe Günü havanın aşırı sıcak olması nedeniyle 807 milyon 813 bin kilovat saat ile Cumhuriyet Tarihi’nin en yüksek düzeyine çıkan enerji tüketimine dikkat çekerek, “Bu enerji tüketimi sürdürülebilir düzeyi aşmıştır. Türkiye gibi enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden bir ülkede bu ihtiyacı karşılanması çok zor. Türkiye’de toplam enerji harcamasının yüzde 80’ini ısınma ve soğutma için kullanılıyor. Bu harcamayı düşürmek için yalıtım zorunlu hale getirilmeli” dedi.


Eruslu, her yıl kış ve yaz aylarında ısınma ve soğutma nedeniyle kullanılan enerji miktarının binaların yalıtımsız olması nedeniyle rekor seviyelere ulaştığını vurgulayarak, Türkiye’nin ithal enerji ile karşılamaya çalıştığı bu enerji ihtiyacının sürdürülemeyecek boyutlara geldiğini belirtti. Yalıtımla binaların enerji kullanımının yüzde 50 azalacağı uyarısı yaparak,...