26 / 04 / 2024

Emrullah Turanlı darbe yorumu

Emrullah Turanlı darbe yorumu

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi" dedi.

Apple'a büyük darbe! iPhone telefonlar karaborsaya düştü!

Apple'ın en büyük ortaklarından Foxconn Çin'de bulunan Zhengzhou fabrikasını kısmen kapatıyor. Apple, tüm iPhone'ların neredeyse tamamının üretildiği Çin'den, büyük darbe aldı ve iPhone telefonlar karaborsaya düştü. Ayrıntılar haberimizde...

Altın ve dolar derken darbe çok büyük yerden geldi! Cebinde 1 kuruşu olanları bile ilgilendiriyor

Herkes altın ve dolar fiyatlarını takip ederken, asıl darbe emtia fiyatlarından geldi. Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasını durdurmasıyla birlikte emtia fiyatlarında yeniden yükseliş başladı.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

Türkiye ekonomisiyle ilgili flaş gelişme! Bir darbe daha geldi

Türk ekonomisine yönelik bir darbe daha Moody’s tarafından geldi. Moody’s Türkiye’nin kredi notunu düşürdü. Not görünümünü ise negatiften durağana çevirdiğini açıkladı.

Altın dolar derken yatırımcılara darbe başka yerde geldi

Altın veya dolar derken yatırımcıya darbe başka bir yerden geldi. Dolar endeksinin 20 yılın zirvesine çıkması gümüş yatırımcısını hüsrana uğrattı. Son bir ayda yüzde 13.6 gerileyen fiyatların 1 yıllık kaybı yüzde 26.56 oldu.

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

Ekonomi gündeminde en fazla dolar konuşuluyor. Dolar kuru son günlerde düşüşe geçerken bir darbe de o para biriminden geldi. Son dakika...

Altına büyük darbe! Hindistan son noktayı koydu! Neler oluyor!

Dünya'nın en büyük altın ithalatçılarından olan Hindistan'dan altına büyük darbe geldi. Altında neler oluyor? İşte ayrıntılar...

Rus istihbarat servisi Putin'e darbe yapacak iddiası

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçme planı haberi gündemi sallamışken ülkede Putin'e darbe hazırlığı yapıldığı iddia edildi.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Emrullah Turanlı darbe yorumu Haberi

Emrullah Turanlı darbe yorumu

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Emrullah Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi. Hande Fırat’ı bu milletin binlerce yıl alkışlaması lazım. Birkaç saniye gecikse, durum farklı gelişebilirdi. Kendisine ömür boyu minnettar kalacağım” dedi.


Darbeyi önleyen telefonun maddi değerinin ölçülemez olduğunu ve ‘Demokrasi Müzesi’ne konulması gerektiğini söyleyen Turanlı, “Demokrasi Müzesi’ni kurmaya ben talibim, devlet bir yer verirse, hemen inşaatına başlarım” diye ekledi.TOKİ gibi, Taşyapı’nın da piyasayı canlandıracak kampanyalar başlatacağını da söyleyen Turanlı şöyle konuştu: “Faiz almayacağız, banka kredisi aramadan, Taşyapı kredisi ile satış yapacağız, vadeyi uzuna yayacağız. Yeni istihdam için neticede bize de kaynak lazım. Bu yüzden biz de elimizden geldiği kadar, aynı kampanyaları gündeme getireceğiz. Enerji alanında,...