25 / 04 / 2024

emrullah turanlı demokrasi müzesi

emrullah turanlı demokrasi müzesi

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi" dedi.

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da Emrullah Turanlı tarafından Üsküdar’da kuruldu. 

Emrullah Turanlı'yı anlatan kitap yasaklandı!

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Emrullah Turanlı KKTC vatandaşı oldu!

Ercan Havalimanı'nın işletmecisi ve Taşyapı patronu Emrullah Turanlı vatandaşlık talepleri KKTC Bakanlar Kurulu'nun 10 Kasım’daki toplantısında kabul edildi.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turanlı, ''Ben kendi ülkeme yatırımdan asla geri durmam. İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var'' diye konuştu.

Emrullah Turanlı: Belgeler ortada tek yolum adalet!

Emrullah Turanlı, eski Ulaştırma Bakanı günümüz Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile girdiği Ercan havalimanı polemiğiyle ilgili, “Ben siyasetçi değilim belgeli konuşuyorum. Tanıklar, ödenmiş dekontlar ve Ombudsman’ın raporu ortada, hakkımı adalet ve hukukta aramaktan başka çarem yok” dedi.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Taşyapı'dan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmalarından olan Taşyapı, konut sektöründe hedef büyütecek. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “2017’de 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi başlatıyoruz'' diye konuştu.

Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti! Taşyapı'nın acı günü!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Emrullah Turanlı'dan 1000 kişiye iş sözü!

Taşyapı Group sahibi Emrullah Turanlı, 10. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda yaptığı konuşmada işsizlerin beceri sahibi yapılması gerektiğini belirterek bin kişiyi hemen iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Emrullah Turanlı, Donald Trump’ı Türkiye'ye davet etti!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, ABD Başkanı Donald Trump’la bir araya geldi. Turanlı, "Kendisini Türkiye’ye davet ettim" dedi.

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Türkiye'nin imar transferi mutlaka yapılmalı!

Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, şehirlerin daha yaşanabilir yerlere gelmesi için imar transferini mutlaka yapması gerektiğini söyledi.

emrullah turanlı demokrasi müzesi Haberi

emrullah turanlı demokrasi müzesi

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Emrullah Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi. Hande Fırat’ı bu milletin binlerce yıl alkışlaması lazım. Birkaç saniye gecikse, durum farklı gelişebilirdi. Kendisine ömür boyu minnettar kalacağım” dedi.


Darbeyi önleyen telefonun maddi değerinin ölçülemez olduğunu ve ‘Demokrasi Müzesi’ne konulması gerektiğini söyleyen Turanlı, “Demokrasi Müzesi’ni kurmaya ben talibim, devlet bir yer verirse, hemen inşaatına başlarım” diye ekledi.TOKİ gibi, Taşyapı’nın da piyasayı canlandıracak kampanyalar başlatacağını da söyleyen Turanlı şöyle konuştu: “Faiz almayacağız, banka kredisi aramadan, Taşyapı kredisi ile satış yapacağız, vadeyi uzuna yayacağız. Yeni istihdam için neticede bize de kaynak lazım. Bu yüzden biz de elimizden geldiği kadar, aynı kampanyaları gündeme getireceğiz. Enerji alanında,...