20 / 04 / 2024

Emsan bayram kampanyası

Emsan bayram kampanyası

Birbirinden şık tasarımlarıyla sofra kültürünü sanata dönüştüren Emsan; bayram sofralarınızı da şenlendiriyor. Emsan Stream yemek takımı ve Surf çatal-kaşık-bıçak takımı sadeliği sunan dizaynıyla kalabalık bayram sofralarınıza asalet katıyor...

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Bomba indirim! Tarım Kredi bayram kampanyasını peş peşe duyurdu! Peynir, salça, et fiyatları dip yaptı!

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda onlarca ürün kampanyaya dahil edildi. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Ziraat Bankası'ndan Kurban Bayramı müjdesi! Aylık 831 TL taksitle kredi verecek!

Ziraat Bankası, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Anında kredi imkanı ile aylık 831 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Gratis bayram kampanyasını başlattı! Net yüzde 50 indirim fırsatı!

Kurban Bayramına kısa süre kala Gratis, "NET yüzde 50 İNDİRİM ile Bayramı Başlatıyoruz" diye duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

INB Bank'tan bayram öncesinde çeşitli nedenlerle para arayan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi müjdesi geldi. Kredi kampanyasının detayları haberimizde...

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda bilet alan öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim sağlayacağını duyurdu. Ayrıca Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik indirimli bilet kampanyası yapıyor.

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Emsan'da Anneler Günü'ne özel yüzde 50'ye varan indirim! Tencere seti bin 260, Kek kalıbı 159, Yemek takımı bin 79 TL

Sevgili anneler, Anneler Günü'nüzü kutlamak için harika bir fırsat geldi! Emsan, Anneler Günü'ne özel bir indirim kampanyası başlatttı. Kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor! İşte detaylar ve fiyat listesi...

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

Emsan bayram kampanyası Haberi

Emsan bayram kampanyası

Kalite ve şıklıktan ödün vermeden oluşturduğu ürünleriyle sofraların vazgeçilmezi olmayı başaran Emsan, Stream Yemek Takımıyla yine dikkatleri üzerine çekiyor. Emsan’ın özel olarak tasarlanmış ürünü Stream yemek takımı; yuvarlak kesimi, ekstra beyazlığı ve üzerindeki ince altın ve siyah çizgi detaylarıyla göz kamaştırıyor. 


Sadelik ve Şıklık Surf Çatal-Kaşık-Bıçak Takımında

Kalabalık bayram sofralarında kıskanılası sofralar yaratmak istiyorsanız Emsan Stream yemek takımını Surf çatal-kaşık-bıçak takımıyla tamamlamalısınız. Sadelik ve şıklığı bir arada sunan Surf çatal-kaşık-bıçak takımı kusursuz tasarımıyla mükemmel sofralar oluşturmak için üretildi.


Hayal ettiğiniz şıklığı sofralarınıza taşıyan Emsan, 86 parçadan oluşan Stream yemek takımı ve 91 parçadan oluşan Emsan Surf çatal-kaşık-bıçak seti kalabalık bayram sofralarınızın da kurtarıcısı olacak.


91 Parça Sandıklı Surf Çatal Kaşık Bıçak 398 TL’den satışa sunulmaktadır. 

86 Parça Stream Yuvarlak Yemek Takımı 576 TL’den satışa...