19 / 04 / 2024

emülit

emülit

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van depreminden sonra '' İktidarı kaybetme pahasına yapacağız '' dediği kentsel dönüşüm, İstanbul Esenler'de Havaalanı Mahallesi'nde vurulacak ilk kazmayla resmen başlayacak

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Toplam on iki stüdyo albümüne imza atan Bon Jovi grubunun yakışıklı solisti Jon Bon Jovi, Forbes dergisi tarafından yılın en çok kazanan 2. müzisyeni ünvanı almıştı. İşte İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri İstanbul Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Evleri ne zaman teslim?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Göztepe fiyat listesi 568 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında dairelerin teslim edileceği projede 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyatları 2017!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyatları 2017 listesine göre daireler 1+1'lerde 568 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 72 ay sıfır faiz kampanyasıyla konut sahibi olunabiliyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl 2017 güncel fiyat listesi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl 2017 güncel fiyat listesi en düşük 568 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı bulunan projede lansman fiyatlarıyla satışlar hızla devam ediyor...

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 568 bin TL'ye 1+1!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat, adından söz ettirmeye devam ediyor.

emülit Haberi

emülit

Tören kapsamında Başbakan Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, daha sonra Sarıgazi'de Milli Savunma Bakanlığı (MSB) lojmanlarındaki 10 binanın ''emülit''li patlamayla yıkımını gerçekleştirecek. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, projede yıkımı gerçekleşen 10 bina için taşıyıcı kolonlara toplam 2 bin 500 metrelik 5 bin delik açıldı.440 kilogram emülit ve 8 bin gecikmeli kapsül, 10 gün süren işlem sonucu hazırlandı.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Patlama sırasında kolonlardan beton parçaları savrulmasını önlemek için 3 aşamalı güvenlik önlemi alındı. Kolonlar özel malzemelerle 2 kat sarılırken, bina dış cephesinde de içeriden savrulma ihtimali bulunan beton parçalarına karşı güvenlik oluşturuldu.



Binaların yıkılması sırasındaki sarsıntıyı en aza indirmek için betonun havada parçalanarak, kütle halinde yere düşmemesi sağlanacak. Ayrıca, sarsıntıyı ölçmek...