24 / 04 / 2024

en büyük şehir parkı

en büyük şehir parkı

Zeytinburnu’nda, Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Konya Büyükşehir'den 2 yılda 700 park!

Köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerine park kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, 687 mahalle parkını tamamladı. Yıl sonuna kadar 700’e ulaşacak mahalle parkları 30 milyon liraya mal olacak.

Gaziantep Büyükşehir'den Cerablus'un inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cerablus'ta aydınlatma, yol, hastane ve altyapı hizmetleriyle ilgili üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını bildirdi.

Antalya Büyükşehir'den Toroslar'ın zirvesine yol!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en yüksek zirvelerinden biri olan Kaş Akdağ’a yol yaptı. Bugüne kadar ilk kez hizmet alan Yörükler, “İş makinelerini görünce gözlerimize inanamadık.” dedi.

Antalya Büyükşehir'den Alanyaspor’a süper tahsis!

Alanyaspor’a Avrupa’nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yer için Mahmutlar’da belirlediği mera alanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca uygun görüldü.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar tartışması!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dün gerçekleşen olağan toplantısında yaşanan imar tartışmasını değerlendirdi.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Malatya Büyükşehir Meclisi imar planı değişikliğini kabul etti!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, ikinci toplantıyı yaparak Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Toplantıda Kuzey Çevre Yolu güzergahının Şahanahan mahallesinde geçen kısmına ilişkin imar plan değişikliği gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Gaziantep Büyükşehir'den 54 kilometre bisiklet yolu!

Güneydoğu’nun en çok göç alan ili Gaziantep’te artan nüfusla beraber ulaşım noktasında yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kent merkezinde bisiklet yolları yapmaya başladı.

en büyük şehir parkı Haberi

en büyük şehir parkı

Zeytinburnu’nda, Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gerçekleştirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 99 yeni itfaiye aracı ve 2 yeni itfaiye binasıyla birlikte toplam yatırımların 121 milyon 962 bin 203 TL’ye mal olduğu İstanbul’un en büyük parkı olan 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Başakşehir ve Silivri Belediyelerine ait 2 adet yeni itfaiye binası ve 99 adet itfaiye aracının hizmete alım töreni de gerçekleştirildi. Açılış törenine İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Akif Köse, AK Parti...