25 / 04 / 2024

en ilginç evler

en ilginç evler

Washington'da yaşayan çift ev kiralarından bıkıp okul servisini kendi evleri yaptı. Çift, eski otobüsü kısa sürede 3 çocuklarıyla birlikte yaşayacakları bir eve çevirdi.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

İşte en ilginç evlerin hikayeleri!

İngiltere'de yayın yapan Chanel 4 televizyonu geçen hafta Amerika'da yer alan birbirinden ilginç evleri ve bu evlerin hikayelerini takipçileriyle paylaştı. İşte ilginç evlerin hikayeleri...

İşte dünyanın en tuhaf yapıları!

Dünya genelinde bazı evler diğerlerine göre daha özel ve insanlar bu sıradışı evlerde yaşıyor. Business Insider dünya genelindeki en tuhaf evleri sıraladı.

Dünyanın en ilginç evleri!

Business İnsider dünya genelinde en çok ilgi çeken 16 evi bir araya getirdi...Alışık olduğumuz 'konut' mimarisinden çok daha farklı tasarlanan sıradışı evler görenleri hayrete düşürüyor... İşte dünyadaki en çılgın 16 ev...

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

A101 aktüel 4 Mayıs 2023 katalog: İndirimli benzinli motosiklet fırsatı! Hemen bakın... Son dakika!

A101'un 4 Mayıs tarihli kataloğu, birbirinden avantajlı indirimlerle dolu. Ancak dikkat çeken en ilginç ürünlerinden biri, uygun fiyatı ve kaliteli tasarımıyla beğeni toplayan motorsiklet.

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.

Evkur'dan Samsung Galaxy Z Flip3'e 1300 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Evkur, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e bin 300 lira indirim yaptı! Peki, Evkur'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip3'e 4050 TL indirim! Stoklar tükenmek üzere! İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 50 lira indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

A101'den Samsung Galaxy Z Flip3'e 4700 TL indirim! Tükenmeden alın! İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

A101, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 700 lira indirim yaptı! Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

Ev almak isteyenlerin en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında konut fiyatları yer alıyor. Peki İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul'da en ucuz evler nerede?

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşların uygun fiyata ev arayışı devam ediyor. İşte İstanbul'da en uygun fiyata evlerin bulunduğu ilçeler...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Rizeli marangozdan pandemi sığınağı!

Rize'de her geçen gün ilginç evler inşa edilmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, kendisine ağaç ev inşa etti. 

En hesaplı evler Türkiye'de!

Aralarında Yunanistan, ABD ve Rusya'nın da olduğu alım gücüne göre konut almaya en uygun 10 ülkenin sıralandığı listede Türkiye, birini sırada yer aldı. Metrekare fiyatının hane gelirine oranının en yüksek olduğu ülke ise Yunanistan olarak açıklandı.

en ilginç evler Haberi

en ilginç evler

Havacılık imalathanesinde çalışan Brain, iç mimar eşi Sullivans ile beraber hurdalık bir okul otobüsü satın alıp günlerce üzerinde çalışıp harika bir eve çevirmeyi başardı. 2 bin 800 dolara aldıkları hurdalık otobüsü yeni baştan yaptılar .'Özgürüz, paramız, zamanımız ve yerimiz var artık. Daha az stres görüyoruz, hayattan zevk almak için daha fazla zamanımız var ve en önemlisi de çocuklarımız daha mutlu' diyen çift, istedikleri her yere evleriyle seyahat edebiliyor.


İşte hurdadan eve dönüşen araç: