29 / 03 / 2024

en iyi binalar

en iyi binalar

“Dünya Mimarlık Festivali”nde çeşitli kategorilerde yarışacak tasarımların 2017 finalistleri belirlendi. Listede, dünyanın en iyi mimarlık projeleri seçildi.

2017'nin en iyi 8 binası!

Zaman ile mimari de değişiyor. İşte 2017 yılında inşa edilen binalar arasında en iyi yeni mimari 8 örnek...

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

Dünyanın en iyi binaları arasında Soyak Kristalkule 7. sırada!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Soyak'ın Kristalkulesi en iyi 10 gökdelen projesi arasında!

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Sıralamada dünyanın en iyi binaları arasında ''Soyak Kristalkule'' 7. sırada yer aldı.

En iyi tasarlanmış 12 finalist otelden 3'ü Türkiye'den!

Dünya Mimarlık Festzvali her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya çapında en iyi tasarlanmış binaları ödüllendiriyor. İşte Dünyadaki en iyi tasarlanmış 12 otel...

İşte dünyanın en iyi 25 binası!

1.053 kilometrekarelik alan içinde 7794 yüksek binaları olan Hong Kong dünyanın en iyi binaları arasında ilk sırada yer alıyor. İşte dünyanın en iyi 25 binası.

Amerikan Mimarlar Enstitüsü en iyi binaları seçti!

Amerikan Mimarlar Enstitüsü yılın en iyi binalarını seçti. ABD'de mimarlar için oluşturulan meslek odası, 19 projeyi ödüllendirdi. İşte Amerika Birleşik Devletleri'nde yılın en iyisi seçilen mimari projeler...

2014'ün en iyi gökdelenleri!

Tasarımlarıyla farklı, teknolojik özellikleriyle bir adım öndeler. Üstelik çevreyle de dostlar... 2014'ün en iyi gökdelenleri listesinde dünyanın dört bir yanında gökyüzünü süsleyen birbirinden güzel binalar var

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

en iyi binalar Haberi

en iyi binalar

“Dünya Mimarlık Festivali”nde çeşitli kategorilerde yarışacak tasarımlar belirlendi. Dünyanın en iyi mimarlık projeleri 2017 finalistleri açıklandı.



Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen “Dünya Mimarlık Festivali”nde tasarımlar çeşitli kategorilerde yarışıyor. Bu yıl ki finalistler belli oldu. Listede, Los Angeles Araba Müzesi, Brighton Gözlem Kulesi ve Japonya’dan bir eczane var.



Dünyanın en prestijli mimarlık yarışmalarından biri olarak görülen yarışmada 924 başvuru arasından öne çıkanların listesi yayınlandı. Listede mimari pratiklik ve projelerinin özgünlüğüyle farklılık yaratan 68 ülkeden tasarımlar bulunuyor.



“2017 Dünya Mimarlık Festivali ve Ödül Töreni”  15-17 Kasım tarihleri arasında Berlin Arena’da düzenlenecek. İşte 2017 yılının en iyi mimari eserleri...



"Zhuhai Opera Binası", Çin 



"Sanat, Mimarlık ve Teknoloji Müzesi", Lizbon



"Aziz Benedict ve Aziz Scholastica Şapeli", Pambujan, Filipinler



"The Smile" (Gülümseme) Londra, İngiltere



"The...