25 / 04 / 2024

En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülü

En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülü

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

2022'de en çok onlar rağbet gördü! İşte nedenleri

2022'nin En İyi Robot Süpürgeleri, telefonunuzdaki tek bir düğmeye dokunarak evinizi temiz ve çöpten uzak tutmanıza yardımcı olabilir. Peki elektrikli robot süpürgeler neden bu kadar tutuldu. işte detaylar...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Sinpaş Finans Şehir: Yaşam kalitesi en yüksek İstanbul projesi!

İstanbul Finans Merkezi'nin katma değeri yüksek projeleri, gelecekte İstanbul'un dünyanın ilk küresel 25 finans merkezi arasında yer alarak, Frankfurt'tan Dubai'ye pek çok finans merkezi ile rekabet edebilmesinin önünü açıyor. Forbes Türkiye'nin bağımsız araştırmasında "Yılın En İyi Projesi" seçilen

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

Büyükyalı'da son 4 ayın en yüksek satışı gerçekleşti!

Büyükyalı, Temmuz-Ekim döneminde en çok satış yapan proje oldu.  Proje Avrupa genelinde "En İyi" seçilerek Five Star ödülüne layık görüldü. 

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Manzara Adalar projesine En İyi Çok Katlı Konut Ödülü!

İş GYO'nun Manzara Adalar projesi Sign of the City Awards yarışmasında “En iyi Çok katlı konut” ödülüne layık görüldü

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Kaman Arkeoloji Müzesi Daikin'i tercih etti!

Daikin, Türkiye'nin bir çok önemli projesinde tercih edilmeye devam ediyor. Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan ve "En İyi Yeşil Müze" ödüllü müze de iklimlendirme çözüm ortağı olarak kendisi gibi yeşil ödül sahibi olan Daikin Altherma'yı tercih etti.

Halfeti'yi bu yıl 2 milyon kişi ziyaret edecek!

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini bu yıl 2 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Özdal: "Geçen sezon çok hareketli geçti, bundan dolayı 10 yeni tekne hizmete başladı" dedi.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülü Haberi

En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülü

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yücesoy Mühendislik’in Menemen’de hayata geçirdiği i Kuzeyşehir, ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü almaya hak kazandı.

İzmirli bir firma olarak bu ödülü kazanmaktan gurur duyduklarını aktaran Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir’in adını ulusal bir yarışmada duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Yücesoy, doğru lokasyonda kaliteli konutlar üretmek için çalıştıklarını söyledi. Cem Yücesoy, projenin güçlü rakipleri arasında ödüle layık görülmesinin şirketin vizyonunun ne kadar doğru olduğunu ispat ettiğini kaydetti.