29 / 03 / 2024

En iyi kentsel dönüşüm projesi

En iyi kentsel dönüşüm projesi

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

En iyi kentsel dönüşüm projesi ödülü Concord İstanbul’un oldu!

Kentsel yenileme, dönüşüm mevzuatına ve kriterlerine uygun yapılandırılmış proje ödülü Concord İstanbul’un oldu.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Kentsel dönüşümün en iyi örnekleri Kartal’da!

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ zirvesinin ikincisini gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı açıklamadaİstanbul’da kentsel dönüşümün en iyi örneklerinin Kartal’da gerçekleştirildiğini belirtti.

Altınok Öz: Dönüşümde en iyi belediyeyiz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarıyla 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kentsel Dönüşümün ağırlıklı gündem maddesi olduğu toplantıda Başkan Altınok Öz, ‘Dönüşümde en iyi Belediye Kartal Belediyesi'dir" dedi.

Antalya EXPO 2016'da en iyi projeler sergilenecek!

EXPO 2016 Antalya’da şehirlerin en iyi uygulamaları sergilenecek. Kültürel Faaliyetler programı kapsamında, düzenlenecek etkinliğe katılacak projelerde aranacak ilk özellik kentsel yaşam kalitesini artırması olacak.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

BKT üçüncü kez üst üste yılın en iyi bankası seçildi!

Çalık Grubu’nun Arnavutluk ve de Kosova’da faaliyet gösteren kuruluşu Banka Kombetare Tregtare’ye (BKT), Euromoney Dergisi tarafından üçüncü kez üst üste “yılın en iyi bankası” seçildi.

Çeşme Marina en iyi tasarım ödülü aldı!

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

En iyi kentsel dönüşüm projesi Haberi

En iyi kentsel dönüşüm projesi

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni, Karma Holding'in proje ortaklığında önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti'de yapıldı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da katıldığı törenin ev sahipliğini Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı yaptı. Törene; Torunlar GYO Başkanı Aziz Torun, îş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, YDA Group Başkanı Hüseyin Arslan, DKY inşaat Başkanı Ali Dumankaya, Sinpaş Genel Müdürü Seba Gacemer de katıldı. Törende ayrıca; Tahincioğlu Gayrimenkul Başkam Özcan Tahincioğlu, Karma Holding Başkanı Uğur Gazanker, Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Polat İnşaat Genel Müdürü Yücel de...