28 / 03 / 2024

en iyi metro istasyonları nereye yapıldı

en iyi metro istasyonları nereye yapıldı

Kanadalı eski mimar, David Burdeny Rusya'nın tarihi güzellikteki metro istasyonlarını fotoğrafladı. İşte dünyanın en büyük şehirlerinde bulunan metro sistemlerinin istasyonlarından bazıları..

İşte Avrupa'nın en iyi metro istasyonları!

Kanadalı eski mimar, David Burdeny Rusya'nın tarihi güzellikteki metro istasyonlarını fotoğrafladı. İşte dünyanın en büyük şehirlerinde bulunan metro sistemlerinin istasyonlarından bazıları..

Coldwell Banker’in en iyi satış yapan temsilcileri Antalya'da bir araya geldi!

Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldwell Banker’in ‘ en iyi satış yapan ’ temsilcileri Belek Calista Luxury Otel ’de ‘Coldwell Banker Kazananlar Kampı’nda bir araya geldi

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

Four Seasons Otel Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Dünyanın en çok takip edilen haber sitelerin, den Business Insider, Avrupa'nın en iyi 25 otelini seçti. Listenin ilk sırasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Gresham Sarayı seçildi.

Yüksel Seramik, en iyi çıkış yapan marka ödülünü aldı!

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Dünyada yaşanacak en iyi yer Canberra! Ya Türkiye?

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'na göre, dünyada yaşanacak en iyi yer Avustralya'nın başkenti Canberra. 9 faktöre göre yapılan sıralamada Türkiye, yaşanılacak en zor ülkeler arasında...

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Zalifre Konağı'na en iyi restore edilen ve korunan ev plaketi!

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında, “En iyi restore edilen ve korunan ev” seçilen Zalifre Konağı'na plaketi çakıldı...

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

en iyi metro istasyonları nereye yapıldı Haberi

en iyi metro istasyonları nereye yapıldı

1935'te açılan Moskova Metrosu Sovyet propaganda projesi olarak tasarlandı.




 




Metronun tasarımındaki zenginliğin, imparatorluğun parlak geleceğine ışık tutmak amacıyla planlandığı biliniyor.




 




İstasyonların birçoğunda Rus liderlerin büstü bulunuyor.



 




David Burdeny'nin "Rusya: Parlak Bir Gelecek" isimli fotoğraf sergisi 8 Kasım'a kadar Vancouver'daki Jennifer Kostuik Galerisi'nde ziyaret edilebilir.