28 / 03 / 2024

en iyi yatırım aracı

en iyi yatırım aracı

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Çanakkale'de yatırımcılar konut sektörüne yöneldi!

Son aylarda konut piyasası oldukça sakin bir dönem geçirdi. Bu yüzden dolardaki yaklaşık yüzde 30'luk artış fiyatlara yansıtılmış durumda değil, 1 Kasım seçimlerinden sonra dolardaki bu artış konut fiyatlarına yansıyacaktır.

1999 yılında gayrimenkulde fiyatlar gerçek değerine indi!

1998 yılının ikinci yarısında başlayan krizle gayrimenkulde taşlar yerine oturmaya başlamış. 1999'un ilk aylarında devam eden düşüşler, aynı yılın mayıs ayından itibaren hız kesmiş ve emlakta fiyatlar gerçek değerine inmiş.

En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa oldu!

Doğru ve akıla bir yatırım yapmak isteyenlerin imdadına koşan yatırım danışmanları, kişilerin istekleri, bütçeleri ve değer kazanan bölgeler hakkında müşterilerine birbirinden değerli seçenekler sunuyor. En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa...

Evi olan yatırım için yine ev alıyor!

GYODER üyesi EVA Gayrimenkul, gayrimenkulde tercih değişikliğini ortaya koymak için 1350 kişiyle mini bir anket gerçekleştirdi. Yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı...

Musa Aykaç: En iyi yatırım aracı gayrimenkul!

En iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu belirten Nurol GYO Genel Müdürü, "Primin olduğu yerde yüksek faiz yatırımcıyı caydıramaz" dedi. Yaz döneminin bitmesiyle birlikte emlakta hareketlilik eski haline geri dönecek...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Altın da değil dolar da! O yatırım araçları enflasyona kafa tuttu! Getirisi bir yılda yüzde 29 oldu!

Altın ve dolar bilinen en ünlü yatırım araçlarındandır. Ancak o yatırım araçları enflasyona bile kafa tuttu. İşte detaylar!

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen zayıflayan dolar, yüksek enflasyon ve finansal baskılama ortamında en cazip yatırım araçlarının ne olacağını değerlendirdi.

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

en iyi yatırım aracı Haberi

en iyi yatırım aracı



Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi. 


Karlı ve risksiz yatırım 


"Osmaniye Saraylan" ile bölgenin en dikkat çekici konut projelerinden birine imza attıklarım belirten İraöz, Türkiye'de "yatınm" denilince insanların akima gayrimenkul, altın ve dövizin geldiğini, bunları diğer yatırım araçlarının takip ettiğini belirtti. Gayrimenkulün; döviz ve altına göre uzun vadede getirisi daha yüksek ve risksiz bir yatırım aracı olduğunun altım çizen İraöz, uzun vadede kar garanti olduğundan, halkın en çok tercih ettiği yatırım türü olduğunu ifade etti. İraöz, "Gayrimenkul yatırımcı için her zaman en güvenilir liman olmuştur. Çünkü uzun vadede kar garantidir. Birikimini gayrimenkule yatıran, hiçbir zaman parasını kaybetme riski yaşamaz. Diğer yatırım araçlan günlük inişli-çıkışlı...