25 / 04 / 2024

en zon teknoloji orka

en zon teknoloji orka

ORKA, yılda 48.000 adedi aşan üretimini, İstanbul Zeytinburnu'nda 8000 m2 kapalı alandaki fabrikasında TSE standartlarında 1. sınıf hammadde kullanarak, en son teknoloji en son teknoloji ürünü sistemlerinde, uzman 100'ü aşkın kalifiye eleman ile gerçekleş

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

En son teknoloji ile donanmış BMW X7'ye Mayıs ayında 700 TL zam geldi

BMW X7, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir tam boyutlu SUV'dur. İlk olarak 2018 yılında BMW'nin amiral gemisi SUV modeli olarak tanıtıldı. Peki 20 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...

Şok'ta teknoloji karnavalı! Bilgisayar 10799 TL, Monitör 3499 TL! yarına kadar sabredemeyeceksiniz

Hemen hemen her kategoride indirimler yapan ŞOK market, 29 Mart aktüel ürün kataloğunu duyurdu. Evindeki eksikleri tespit edip yarına hazırlanan vatandaş en çok teknoloji ürünlerinin bulunduğu kategoriye rağbet etti.

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

en zon teknoloji orka Haberi

en zon teknoloji orka

Tarihi ve turistik yörelerin isimlerini taşıyan, 300'ü aşkın ölçü ve renk alternatifleri ile 60'ın üzerindeki ORKA modelinin tamamı Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi'ne sahip. Yurtdışında tüm Türkiye'de yapı marketler ve 200'ü geçen bayisi ile tüketiciye ulaşan ORKA, 15 yıldır sadece banyo mobilyası üretiyor.


10 YILI AŞKIN ÜRETİM


İstanbul merkezinde 10 yılı aşkın süredir üretim yapan ORKA, ürettiği banyo mobilyalarını 200'ü aşkın yetkili bayisi ile tüketicilere ulaştırırken dünyanın birçok ülkesine de doğrudan satış yapıyor.