24 / 04 / 2024

endeksa eğitimleri 2020

endeksa eğitimleri 2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için ve alınan önlemlere destek olmak için çalışmalarına evden devam etme kararı alan Endeksa, eğitimlerini de online olarak sürdürecek...

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Şimdi dolar ve altını bir kenara bırakın! Hemen gözler gümüşe çevrilsin, 2020 senesine geri dönüyoruz!

Dolar ve altın fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü. Şimdi herkes altn ve doları bıraksın! Bakın gümüşte neler oluyor?

Endeksa Masters İzmir eğitimi 29 Mart tarihine ertelendi!

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, “Masters” eğitimlerinin İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği 29 Mart 2022 tarihine ertelendi. 

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

İzmir'de depremden sonra inşa edilen evlerde küçülme iddiası!

İzmirli depremzedeler belediyeye ve Bakanlığa dilekçe sundu. 2020 Ekim'deki depremde evleri hasar gören ve yıkılan vatandaşlar kendileri için verilen kredilerdeki faizlerin yüksek olduğunu belirtti. Depremzedeler kredilerde 20 yıl vade istedi.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

Torunlar GYO Paşabahçe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Paşabahçe projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

endeksa eğitimleri 2020 Haberi

endeksa eğitimleri 2020

Endeksacom, evden devam edilecek çalışma sisteminde geçirilen bu zor zamanların moral bozarak, panik yaparak değil, gelişerek ve öğrenerek geçirilebilmesi için eğitimlerini online sistem üzerinden sürdürecek.

26 MART'TA EKRAN BAŞINA

Sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile “Değişen Dünya’da Gayrimenkul Satışı ve İkna Yolları” Online Eğitim Serisi'nin ilk bölümü 26 Mart saat 15:00'te canlı olarak yapılacak. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz sunulan eğitimde Barış Kılıçarslan, katılımcılarla gayrimenkul satışında iknaya götürecek ipuçlarını değerlendirecek.

26 Mart saat 15:00’te gerçekleşecek online eğitime katılmak için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor. 

SEKTÖRDEN GERİ KALMAYACAK, YENİ BİLGİLER ÖĞRENECEKSİNİZ

Gayrimenkul profesyonellerine katkı sağlamak hedefiyle online eğitimler düzenleme kararı veren teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, bu zor süreçte müşterilerinin, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı...