16 / 04 / 2024

Enelka Taahhüt İmalat adres   

Enelka Taahhüt İmalat adres   

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 800 bin TL sermaye bedeli ile İslam Keleş tarafından kuruldu.

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca İmalat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Karaca tarafından kuruldu. 

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Coşgun Güneş Tarafından kuruldu.

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncay Topal tarafından kuruldu.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Davul tarafından kuruldu.

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Azgın, Battal Azgın ve Hatice Aydın tarafından kuruldu. 

Tetron Teknoloji İmalat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetron Teknoloji İmalat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Algül ve Ali Mutlu Gündüz ortaklığında kuruldu. 

Enelka Taahhüt İmalat adres    Haberi

Enelka Taahhüt İmalat adres   

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi konusu:
Konut projeleri ve özellikle kat karşılığı inşaat projeleri,yat limanı,marina,ticari liman projeleri ile ilgili inşaat ve montaj işleri.Ana müteahhit,taşaron,tasarımcı, inşaat danışmanı olarak faaliyette bulunmak...

Adres: Marmara Mh.Ulusum Cd.Klüp Bınası Bl No:22a/1...