29 / 03 / 2024

Enes Akbulut

Enes Akbulut

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Akbulut ve Gökhan Yağsız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun hangi alanlarda çalışmalar yapmıştır? Korkmaz Enes Ergun hakkında merak edilen tüm ayrıntılar, eğitimi ve kariyeri nedir? İşte haberin ayrıntıları...

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Enes Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Enes Çelik tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hüseyin Teker tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

Enes Akbulut Haberi

Enes Akbulut

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Akbulut ve Gökhan Yağsız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Birlik Mahallesi, Atışalanı Caddesi, No:143, Kat:1 Dükkan:...