28 / 03 / 2024

enes yılmazer emlak reklamları

enes yılmazer emlak reklamları

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Emlak vergisine yüzde 18.10 zam!

2022  yılı için emlak vergisine yapılacak zamlar belli oldu. Buna göre gelecek yıl emlak vergisine 18.10 oranında zam yapıldı.

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yılmazer İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Sanayi  Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Cenk Yılmazer tarafından kuruldu.

enes yılmazer emlak reklamları Haberi

enes yılmazer emlak reklamları

Sörfte üç kez dünya şampiyonluğu kazanan Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtmak için rekam anlaşması yaptı. Milliyet'te İsmail Şahin'in haberine göre; 2003 yılında profesyonel sörf kariyerine başlayan Enes Yılmazer, 2008 senesinde  patlak veren Mortgate krizi sırasında ilk evini satın alıyor ve emlak sektörüne atılıyor. Emlak lisansı alan Yılmazer, satın aldığı evleri yenileyerek satıyor. 

Bu yıl 1 milyon kazanabilir

28 yaşında Los Angeles'a taşınan Yılmazer,  50-60 milyon dolarlık evleri görünce bu evleri sosyal medyada yayınlamayı düşünüyor. Teksas'ta yaşayan kameran arkadaşının yardımıyla malikanenin videolarını çeken Yılmazer Youtube kanalı üzerinde videoları yayınlıyor. Wall Street Journal Gazetesi'ne konu olan Yılmazer, şu anda gelen 10 evden sadece bir veya ikisini çekip YouTube’a koyuyor. Wall Street Journal, “Yılmazer böyle giderse bu yıl 1 milyon dolar kazanır” yorumunu...