16 / 04 / 2024

Engelsizmir projesi çalıntı mı

Engelsizmir projesi çalıntı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Engelsizmir" projesinin kendisine ait olduğunu iddia eden Empati Sakatlar Derneği Başkanı Murat Pekdilber, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi çalışmaları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yerleşkesindeki binalar yıkılıyor.

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Flores Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Flores İstanbul'un kalbi Topkapı'da yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2 bloktan oluşacak Flores Topkapı projesi alıcılarına çeşitli sosyal imkanlar sunacak.

Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon için hayata geçireceği 16 projesini açıkladı. Turhan, "Trabzon'a Erzincan'dan demiryolu projesi çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Kanal İstanbul’da endemik türler korumaya alınıyor!

2023 yılında tamamlanması ile Türkiye'nin bölgedeki stratejik üstünlüğünü perçinleyecek Kanal İstanbul Projesi çalışmaları esnasında canlı türlerinin zarar görmemesi için de önlemler  alınmaya başlandı.

Kızılcahamam kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları hakkında TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüşmek adına bir araya geldi. 

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi!

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi minimum 333 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Taksim'de inşa ediliyor...

Engelsizmir projesi çalıntı mı Haberi

Engelsizmir projesi çalıntı mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Engelsizmir" projesinin kendisine ait olduğunu iddia eden Empati Sakatlar Derneği Başkanı Murat Pekdilber, Aziz Kocaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Pekdilber'e dönemin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Uğur Yelekli de destek verdi


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Engelsizmir" projesi davalık oldu. Kendisinin geliştirdiği projenin çalındığını iddia eden Empati Sakatlar Derneği Başkanı Murat Pekdilber, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Pekdilber'e dönemin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Uğur Yelekli de destek verdi. Pekdilber'in büyük haksızlığa uğradığını söyleyen Yelekli, Büyükşehir'in ortaya koyduğu projenin de tam bir fiyasko ile sonuçlandığını söyledi.

Başbakanlık Özürlüler İdaresi'nde 2005 yılında komisyon üyeliği yapan Empati Sakatlar Derneği Başkanı Murat Pekdilber, 2009-2010 yılları arasında "Engelsiz İzmir" projesini geliştirdi. Pekdilber, İzmir'in 30 ilçesindeki tüm mahalle muhtarlarıyla tek tek...