26 / 04 / 2024

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Özgür Huşan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Genç tarafından kuruldu.

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ateş tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Kara tarafından kuruldu.

Beyda Makina Kimya Plastik İnşaat Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyda Makina Kimya Plastik İnşaat Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Can tarafından kuruldu.

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desmet Elektrik Elektronik Metal İnşaat Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas Mekanik Kimya İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Atmaca tarafından kuruldu.

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradenizliler1 İnşaat Elektronik Gıda Tekstil Kimya Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Helvacı tarafından kuruldu.

Raysa Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Raysa Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Dolmacı tarafından kuruldu.

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmut Özgür Huşan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Kendine ait arsalar üzerine veya başkalarına ait arsalarüzerine kat karşılığı bina,fabrika,depo ve benzeri yapılar inşa etmek,ettirmek,tamamını veya bir kısmını satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Enka Kimya Elektronik İnşaat Taşımacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No:408...