29 / 03 / 2024

enkay 2016 büyüme hedefi

enkay 2016 büyüme hedefi

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Ekonomik büyüme 2017'de ivme kazanacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonominin 2016’nın ilk yarısında yurtiçi talepten de gelen destekle yüzde 3.9 büyüdüğünü belirterek, “Bu büyüme oranı gelişmekte olan ülkelerin 2.5 katı seviyesindedir ve tekrar ivme kazanacaktır” dedi.

Enkay Group 2016 büyüme hedefini gerçekleştirdi!

Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor.

Türkiye'nin ekonomik büyüme potansiyeli iyi değerlendirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, karamsar olunmaması gerektiğini, Türkiye'nin inanılmaz bir büyüme potansiyeli olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "2017, kesinlikle 2016'dan daha iyi bir yıl olacak." dedi.

Küresel inşaat sektöründe büyüme beklentileri sürüyor!

Türkiye İMSAD Mart Ayı Sektör Raporu'nda, küresel inşaat sektöründe büyüme beklentilerinin sürdüğü ifade edildi. Raporda; ABD'de inşaat sektöründe 2016 yılında da yüzde 3.6 ile yine göreceli yüksek bir büyüme olacağı tahminine yer verildi.

ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor!

ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları, tanıtım ve portföy yatırımlarının yanı sıra yeni işbirlikleriyle de büyüyor. En son 5 profesyonelin transferini yapan ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor.

Baumit, 2016 büyümeyi hedefliyor!

2015 yılının genel anlamda ülke için zor bir yıl olduğunu belirten Baumit Genel Müdürü Atalay Özdayı, 2016 yılının da kolay olmayacağını; ancak buna rağmen agresif bir büyüme hedeflediklerini kaydetti.

İnşaat sektörü 2016'yı yüzde 4'ün üzerinde büyüme ile kapatacak!

İnşaat sektörü, 2016 yılına umutlu başladı. Ece Ceylan Baba, yılın ilk yarısında toparlanma, ikinci yarısında ise ciddi bir büyüme yaşaması beklenen inşaat sektörünün yılı yüzde 4’ün üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

2016'da 50'nci yılını kutlayacak olan Nurol GYO, kampanya atağına başlıyor. Mevcut projelerindeki yeni etapları da satışa çıkarmayı planlayan şirket, bu yıl % 25 büyüme kaydetti

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin bu yılki büyüme tahminini yükseltirken, 2016 tahminini aşağı çekti. Açıklamada "Daha erken ve daha güçlü faiz artışı olasılığı arttı” denildi.

Türkiye İMSAD, bu yıl inşaat sektöründe yüzde 3 büyüme bekliyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Hinginar, büyüme beklentilerini revize ettiklerini söyledi. Hinginar “Belirsizlik ortamı fazla zarar vermemeli. 2015 kayıp yıl olursa, 2016 da riske girer” dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

enkay 2016 büyüme hedefi Haberi

enkay 2016 büyüme hedefi


ENKAY GROUP Mutfak gereçleri, elektrikli ev aletleri, beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde pek çok uluslararası markayı Türkiye'ye getiren Enkay Group, aynı zamanda Enplus mağaralarıyla perakende sektöründe faaliyet gösteriyor.


Türkiye genelinde 30 olan mağaza sayısı üç yıl içinde 50'ye çıkarılacak. Enkay Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pınar Topbaş, "2016 başında yüzde 85 büyüme hedeflemiştik ve hedefimizi gerçekleştirdik. 120 milyon TL ciroya ulaşıyoruz" diyor. 


Alman mutfak markası WMF'yi Türkiye'ye getiren Enkay Group, şirketi Türkiye'de üretime ikna etmek için çabalıyor. Şirketin çatal bıçakta Almanya'da yüzde 80 pazar payına sahip olduğunu söyleyen Ali Pınar Topbaş, "Şirket için Türkiye ve Çin en önemli pazarlar. Türkiye'de özel talep nedeniyle çatal bıçak setlerine çay kaşığı ve tatlı bıçağı eklendi. Çaydanlık üretilmesi planlanıyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye'de üretim için...