19 / 04 / 2024

enpark beytepe ne zaman teslim

enpark beytepe ne zaman teslim

Enpark Beytepe Evleri adres bilgisi ve telefon numarası şöyle: Beytepe Mah. Küme Evleri No : 267 Çankaya / Ankara - Satış ofisi irtibat numarası: 444 3 285

Enpark Beytepe teslim tarihi!

Enpark Beytepe teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje İncek Bulvarı 'nda yükseliyor...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022! 

Beytepe'nin en büyük ticari projesi Beytepe 1923'te yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Beytepe 1923 projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Beytepe 1923 fiyat listesi Ekim 2022!

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

MiaVita Beytepe 2018'de teslim edilecek!

MiaVita Beytepe projesi ile konut sektörüne giriş yaptıklarını belirten MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “2018 yılında projemizi teslim edeceğiz” dedi.

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

MiaVita Beytepe teslimleri ne zaman?

MiaVita Beytepe projesi, Ankara Çankaya'da hayata geçirildi. Toplam 114 daireye yer verilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Ankara MiaVita Beytepe ne zaman teslim?

Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. ortaklığında inşa edilen Ankara MiaVita Beytepe projesi 114 adet daireden meydana geliyor. Peki Ankara MiaVita Beytepe ne zaman teslim?

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

enpark beytepe ne zaman teslim Haberi

enpark beytepe ne zaman teslim

4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen Enpark Beytepe projesi Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 186 adet daireden oluşan Enpark Beytepe Evleri Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market ortaklığı ile yükseliyor.


Yüzde 25 peşinat verilerek konut alınabilen Enpark Beytepe Evleri 22 bin 334 metrekare inşaat alanına sahip.  3 bloktan meydana gelen Enpark Beytepe Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


Enpark Beytepe Ankara ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra cevabı veriliyor. Enpark Beytepe satılık daire fiyatları bilgisi için 444 3 285 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Ankara Enpark Beytepe Evlerinde fitness center, koşu parkuru, Türk hamamı, basketbol sahası, yürüyüş yolları, cafe, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası ve...