24 / 04 / 2024

Enplus mimari çözüm

Enplus mimari çözüm

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yazar, Kaan Canberk ve Sıtkı Canberk ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki: Kendimize has mimari tarzımız olmalı!

Bakan Özhaseki "Türkiye'de yapı stokuna bakarak eğer minarelerin yukarıdan o süngüleri gözükmese herhalde biraz müslüman devlet demekte zorlanırız. Yavaş yavaş kendimize has mimari tarzımızı oluşturup ona uygun binaları yapmamız icap ediyor" dedi.

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Fuat Gözüm Yenimahalle'de okul yaptıracak!

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Bursa'daki çarpık yapılaşmaya karşı çözüm nedir?

Çarpık yapılaşmaya karşı savaş açan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm önündeki engelleri kaldırdıklarını belirterek, "Tek çözüm emsal artışı. Bursa'yı yıkıp yeniden inşa edeceğiz" dedi.

Çarpık kentleşme sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Hüseyin Sözlü, çarpık kentleşmeden kaynaklanan sorunların çözümünün kentsel dönüşümden geçtiğini belirtti. Sözlü: "Kentsel dönüşümü, hem depreme dayanıklı yapıtlar, oluşturmak hem de şehircilik açısından kaçırılmış olan fırsatın telafisi olarak değerlendi

Modernnest Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak!

Tamamı 1+1’den oluşan Modernnest projesi, Manisa'nin gelişmekte olan bölgesi Güzelyurt Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje Manisa'daki 1+1 daire eksikliğine çözüm olacak.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Enplus mimari çözüm Haberi

Enplus mimari çözüm

Ürün satışı yapmanın yanı sıra projeye en uygun ürün önerilerini geliştirerek mimarların ihtiyaç ve beklentileri maksimum seviyede karşılayan Enplus, Sub-zero markasının yeni Entegre Serisi ile mimarlara tam donanımlı çözümler sunuyor.


Buzdolabına benzemeyen bir buzdolabı mümkün

Dünya’nın en kaliteli soğutucu markası olarak kabul edilen Sub-zero’nun tavizsiz kalitesi ve el işçiliği ile üretilen Entegre Serisi ile mutfak dekoruna sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan soğutucu sistemler kurmak mümkün oluyor. Her yere uyum sağlayan Entegre Serisi soğutucular ile herhangi bir odada panel arkasına yerleştirilerek tamamen görünmez hale getirilebiliyor.


Mimarlara özel sunduğu çözümleri, hizmet kalitesi ve yaşama değer katan ürünleriyle Enplus, bulunduğu her projeye artı değer katmaya devam...