26 / 04 / 2024

enver demirel etimesgut projeleri

enver demirel etimesgut projeleri

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı.

Etimesgut Belediyesi, yeni mahallelerin sorunlarına el attı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Başkanlar Programı'na konuk oldu. Programda belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalan anlatan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ürettiklerini söyledi.

Enver Demirel Etimesgut projelerini anlattı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve TOKİ Yapracık Konutları'nın sorunlarının çözüleceğini belirterek, "Yeni parklar yapıyoruz. Pazar yeri, zabıta noktası ve Aile Sağlığı Merkezi yeri için de çalışmalar sürüyor" dedi

Yapracık TOKİ Konutları'na park inşa edilecek!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıkl

Enver Demirel yeni dönemde Etimesgut'a kazandıracağı hizmetleri açıkladı!

Belediye bütçe ve gelirlerini göz önünde bulundurarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu, halkın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Demirel, "Biz, kimseye hayal satmıyoruz" dedi

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Etimesgut'ta yaşam kalitesi artıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Etimesgut Belediyesi yatırımlarına hız verdi!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesi amacıyla mesaisinin büyük bölümünü sahada; yatırım ve hizmet alanlarında geçiriyor.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Enver Demirel: Etimesgut yılda 30-50 bin göç alıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Yılda 30 ila 50 bin arasında göç alıyoruz. 2023’te Etimesgut’un nüfusu 1 milyona doğru yol almış olacak" dedi. İşte açıklamaları...

Etimesgut Belediyesi'nin bütçesi 240 milyon TL oldu!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirci başkanlığında toplanan meclis 10 günlük bütçe maratonunu tamamladı. Etimesgut Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yüzde 20 artarak 240 milyon TL oldu.

Ankara Etimesgut'un bütçesinde arsa satışı yok!

Ankara Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı. Başkan Demirel "Bütçede arsa satışı yok" dedi.

enver demirel etimesgut projeleri Haberi

enver demirel etimesgut projeleri


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı. 29 Mart seçiminden sonra Etimesgut'a bağlanan mahalleye yeni taşman binlerce Etimesgutlu'nun ihtiyaç duyduğu hizmetlerin acil olarak karşılanması için gerekli çalışmalar hızla tamamlanıyor. 

Bu kapsamda mahallede 2 parkın yapımı tamamlandı, 3 parkın daha yapımına başlanarak yılsonuna kadar tamamlanması planlandı. Mahalle sakinlerinden gelen talebi göz önünde bulunduran Etimesgut Belediyesi, mahalleye modern bir kapalı pazar yeri inşa etmek için de çalışma başlattı. İhale sürecinin ardından pazaryeri için ilk kazma vurulacak. 

Pazaryerinin yanı sıra mahalleye zabıta noktası kurulacak. 

Etimesgut Belediyesi, görev alanı dışındaki konularda da ilgili kurumlarla istişare ve işbirliği yaparak sorunlara çözüm arıyor. 15 bin konutun bulunduğu mahallede sağlık hizmetlerinin...