25 / 04 / 2024

Enver Demirel kimdir

Enver Demirel kimdir

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Enver Demirel: Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi en kapsamlı merkez olacak!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Enver Demirel: 2014 yılı hizmet ve yatırım yılı oldu!

2014 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı açıklamada“Hizmetlerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz. 2014, seçimin, hizmetin, yatırımın olduğu çok hareketli bir yıldı" dedi

Enver Demirel: Etimesgut daha çok gelişecek!

Belediye Başkanı Demirel nüfusu 500 bini aşan ve Türkiye’nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olan Etimesgut’un gelişim vizyonunu anlattı. İlçedeki inşaat yatırımcılarının sorunlarını dinledi.

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Enver Demirel: Etimesgut'un yol, kaldırım ve sosyal tesis ihtiyaçlarını karşılayacağız!

Enver Demirel, belediyeye yeni bağlanan mahallelerde yatırımlara başladıklarını belirterek, "Yeni mahallelerimizde mahallelerimizin yol, kaldırım, sosyal ve kültürel tesis gibi ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Enver Demirel, TOKİ-Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçim çalışmaları kapsamında TOKİ Yapracık Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun kalabalık dolayısı ile açık alanda yapılan toplantı, miting havasında gerçekleşti

Enver Demirel yeni dönemde Etimesgut'a kazandıracağı hizmetleri açıkladı!

Belediye bütçe ve gelirlerini göz önünde bulundurarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu, halkın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Demirel, "Biz, kimseye hayal satmıyoruz" dedi

Enver Demirel: Etimesgut'u geleceğe taşımak için yetki istiyorum!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut' un 33 mahallesinde süren seçim çalışmaları kapsamında çocuk, genç, yaşlı, esnaf ve emekli gibi farklı kesimlerle bir araya geliyor.

Enver Demirel: 2013 senesi Etimesgut için atılım yılı oldu!

2013 yılını değerlendiren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "2013 yılı hizmet ve yatırımlarımızla ilçemiz için atılım yılı oldu. 6 büyük tesisimizle 50 parkımızı tamamlayarak hizmete açtık...

Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği ' nin toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Demirel, ilçenin gelişimi ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi...

Enver Demirel: 5 yılda 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis projesini hayata geçirdik!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği'nin toplantısına katıldı. 5 yılda kısıtlı imkanlara rağmen ilçenin 30 yıllık sosyal ve kültürel tesis ihtiyacına cevap verecek yatırımlar yaptıklarını vurguladı...

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Etimesgut'ta yaşam kalitesi artıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut'un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Etimesgut Belediyesi yatırımlarına hız verdi!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesi amacıyla mesaisinin büyük bölümünü sahada; yatırım ve hizmet alanlarında geçiriyor.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Enver Demirel Ankara Etimesgut'taki projeleri anlattı!

Belediye hizmet ve yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Enver Demirel, "Herkesi kucaklıyoruz Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha da artırmak adına birçok yatırım gerçekleştirdik." dedi.

Enver Demirel kimdir Haberi

Enver Demirel kimdir

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, “Kadınımıza, gencimize, engellimize, çocuğumuza, emeklimize, çalışanımıza toplumun tüm kesimlerine hitap eden tesisler, parklar yapıyoruz. Etimesgut’un çehresi değişiyor, Etimesgut’ta güzel şeyler oluyor” dedi.


Etimesgut’ta son 1 yıl içinde Atayurt Kapalı Pazarı, Zabıta Noktası, Turkuaz Kültür ve Spor Merkezi, Atayurt Emekli Dinlenme Evi, Atabey Spor Merkezi, Aşağu Yurtçu Konağı ve 30 park inşaası tamamlanarak hizmete girdi. Bu süreçte Engelsiz Yaşam Merkezi, Elvan Aile Yaşam Merkezi, Güzelkent Aile Yaşam Merkezi, Ahimesut Pazarı, Hanımlar Lokali, Şehit Osman Avcı Spor Merkezi’nin de inşaatlarına başlandı, süratle tamamlanıyor.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarıyla cazibesini artıran Etimesgut’un, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi haline geldiğini söyledi.


Yaşam kalitesi...