24 / 04 / 2024

Enver Nalçakan kimdir

Enver Nalçakan kimdir

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Baran Akan kimdir?

PwC Türkiye Vergi Hizmetleri Direktörü Baran Akan kimdir? Baran Akan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baran Akan'ın biyografisi...

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

Köksal Ünal iftar daveti ile gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi!

Gayrimenkul Uzmanı ve Eskidji Bölge Ortağı Köksal Ünal, verdiği iftar davetinde gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu davete Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katıldı.

Tuğba Ünal Yazgan kimdir?

Mimar Tuğba Ünal Yazgan kimdir? Tuğba Ünal Yazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuğba Ünal Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Ünal Yazgan....

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Enver Nalçakan kimdir Haberi

Enver Nalçakan kimdir

Kale Grubu'nun yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Taziye ilanında şu ifadeler yer aldı:
"Sayın Enver Nalçakan'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...