19 / 04 / 2024

Enver Yılmaz kimdir

Enver Yılmaz kimdir

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ordu Stadı otel olarak da hizmet verecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da UEFA standartlarında yapılan yeni stadın otel olarak da hizmet vereceğini söyledi.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Ordu Giresun Havalimanı bölgenin kaderini değiştirdi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Bu havalimanı dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise ilk denize dolgu havalimanı. Tamamı Türk mühendislerin eseri olan havalimanımızla ne kadar gurur duysak az." dedi.

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Ordu marka kent olacak!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2 yıllık çalışmasını değerlendirerek, “Kentimizde sorunları çözmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘marka kent’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Ordu yatırımları MIPIM'de sergilendi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

Ordu'ya hızlı tren geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tren projesinin uygulanması için bakanlığın çalışma başlattığını açıkladı. Ulaştırma Bakanlığı'nın fizibilite çalışması yaptığı belirlendi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda Mayıs'ta uçuşlar başlayacak!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda üstyapı inşaatında sona gelindiğini belirtti.

Ordu'nun hedefi marka şehir olmak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5 Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak Bu yolda durmadan çalışıyoruz" dedi

Ordu'yu marka şehir yapmayı hedefliyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trabzon'da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısı'na katıldı. Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, “ Bizim hedefimiz Ordu'yu marka şehir yapmak." dedi..

Kentsel dönüşümle arsalar değerlenecek!

Enver Yılmaz, kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Kentsel dönüşümle mülk ve arsa sahibi arkadaşlar mağdur edilmeyecek. Evi ve arsası daha da değer kazanacak" dedi. b

Kentsel dönüşüm Ordu için milat olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda ağırlık olarak kentsel dönüşüm konuları konuşulurken, İhtisas Komisyonu raporları ve dairelerden gelen teklifler görüşülerek karara bağlandı.

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu kentsel dönüşüme hazır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı kentsel dönüşüm için Ankara'ya gidiyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı Kentsel Dönüşüm için Ankara’ya gidiyor.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Enver Yılmaz kimdir Haberi

Enver Yılmaz kimdir

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Söylenecek o kadar söz var ki hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum, küllensin diye. 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizler de helal ediniz. Allah'a emanet olunuz." ifadelerini kullandı. 

Enver Yılmaz kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!