19 / 04 / 2024

epdk

epdk

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında  "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

EPDK'dan kış gelmeden flaş hamle! Yüksek maliyete dur deniyor!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, azami uzlaştırma fiyat mekanizması uygulamasının süresinin 6 ay uzatıldığına ilişkin bir son dakika açıklaması yaptı. İşte konuyla ilgili o son dakika gelişmesi...

Merkez Bankası açıkladı: kapasite kullanımı arttı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre imalat sanayinde kapasite kullanım oranı (KKO), önceki aya göre 0,7 puan arttı.

Doğal gaz ve elektrikte flaş zam! Doğal gaz ve elektriğe ne kadar zam geldi? Zam faturalara ne zaman yansıyacak?

Dün akşam saatlerinde EPDK ve BOTAŞ, elektriğe ve doğal gaza zam geldiğini duyurdu. Peki elektriğe ve doğal gaza ne kadar zam geldi? Elektrik ve doğal zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte detaylar…

Elektrik ve doğal gaza dev zam! Bugünden itibaren geçerli olacak! Elektrik ve doğal gaza ne kadar zam geldi?

Dün EPDK ve BOTAŞ’tan yapılan açıklamalar ile birlikte eylül ayı itibarıyla geçerli olmak üzere elektriğe ve doğal gaza zam yapıldığı bildirildi. İşte detaylar…

EPDK'dan inanılmaz hamle! Sınırsız ve ucuz! Böylesi görülmedi...

'Güneş seferberliği' başlıyor. Yenilenebilir enerji hâlihazırda dünyanın birçok kısmında en ucuz seçenek durumuna gelmiş durumda. Yeni düzenleme önümüzdeki günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek.

EPDK'dan şaşırtan hamle! Bu şekilde elektrik birim fiyatları düşecek! Faturalar indirimli olacak!

EPDK, sanayicinin ihtiyacının iki katından fazla ürettiği lisanssız güneş enerjisini 48 milyon aboneye ücretsiz dağıtacak. Bu şekilde faturalar düşecek! İşte detaylar...

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik piyasasındaki azami fiyat limitini yükseltti. Kararın elektrik faturalarına zam olarak yansıması bekleniyor.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Elektrik ve dogalgaz faturalarını düşürecek büyük hamle! Faturalar düşecek! Çalışmalar resmen başladı

Elektrik ve doğalgaz faturaları için EPDK'dan kritik karar. EPDK fatura fiyatlarını düşürmek için harekete geçti. Peki EPDK hangi projesini devreye koyacak? Elektrik ve doğal gaz faturaları nasıl düşecek? İşte detaylar...

Elektriğe bir zam daha gelecek mi? EPDK yeni fiyatlandırma dönemindeki kararı açıkladı!

Yılbaşında ve Nisan 2022’de yapılan elektrik zamlarının ardından maliyetlerde yaşanan artışlar nedeniyle 1 Haziran’da elektriğe bir zam daha yapılmıştı. Peki yeni yeni fiyatlandırma döneminde bir zam daha gelecek mi? İşte detaylar...

EPDK'dan elektrik faturalarını yakacak zam tarifesi! Haziran'dan itibaren geçerli olacak

Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Haziran'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) faaliyet bazlı, nihai ve yeşil tarife tabloları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sorun mu var? EPDK açıkladı! 

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Petroleum Istanbul 2022 yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19 sebebiyle ekonomilerin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Yılmaz, Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgalde sürecin daha da zorlaştığını aktardı.

EPDK duyurdu! Elektrik faturasını yükseltecek maliyetlere fren

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), üretim santrallerine yönelik azami uzlaştırma fiyatlarını açıkladı. EPDK tarafından belirlenen azami uzlaştırma fiyatı; ithal kömür ve doğal gaz için megavatsaati 2 bin 500 Türk lirası olurken, diğer santraller için de bin 200 TL olarak belirlendi.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

EPDK'dan son dakika kararı! Asgari ve azami fiyat limitleri belirlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, gün öncesi ve dengeleme güç piyasaları olmak üzere 2 piyasada megavatsaat başına azami ve asgari fiyat limiti belirlendi.

EPDK’dan yeni açıklama! Faturalarınızı kontrol edin! Artık faturalar böyle gelecek!

EPDK’dan yeni bir açıklama geldi. Doğalgaz indiriminin kapsamı belirlendi. Faturanızı kontrol edebilirsiniz. İşte detaylar...

EPDK personel alımı 2023! EPDK personel alımına başladı! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, personel alımına başladı. İşte EPDK iş ilanına dair detaylar!

EPDK duyurdu! Elektrikte indirim! Hemen bakın!

EPDK’dan yeni açıklama. Elektrik fiyatı için yeni indirim geldi. İşte detaylar!

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

EPDK afet bölgesi için yeni kararı duyurdu! Bedel alınmayacak!

11 ili etkisi altına alan ve büyük can kayıplarına sebep olan Kahramanmaraş depreminin akabinden deprem bölgesinin kalkınması için çabalar tüm hızıyla devam ediyor. EPDK tarafından yapılan açıklama OHAL süresi boyunca geçerli olacak kararları duyurdu.

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

10 ayrı şehri etkileyen 2 büyük depremin yaşandığı bölgede geceyi arabalarında geçirecek vatandaşlara yönelik akaryakıt indirimi çağrısı yapıldı. EPDK'dan yapılan açıklamada ise akaryakıt ile ilgili kısıtların kaldırıldığı bildirildi.

epdk Haberi

epdk

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

Dünyanın benzeri görülmemiş bir enerji krizin yaşadığı bu dönemde, BOTAŞ'ın Türkiye'nin kesintisiz enerjiye ulaşabilmesi için dünya ölçeğinde projeleri hayata geçirerek büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kuruluşumuz uhdesinde bulunan Silivri Yer Altı Depolama Tesisi faaliyetleri Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi Temel Kullanım Usul ve Esaslarına göre sürmekte  olup depolama faaliyetleri ile ilgili olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) düzenli olarak veri paylaşımı yapılmaktadır.

Silivri Genişletme Projesi kapsamında tesisin bütünüyle tamamlanmasına yönelik yürütülen faaliyetler de devam...