28 / 03 / 2024

Epique Island projesi

Epique Island projesi

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Bodrum Epique Island projesinin metrekaresi 8 bin Euro!

Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Banu Aksoy ve Gayrimenkul Direktörü Aslı Yılmaz’ın katılımı ile Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island’ın proje detaylarının paylaşıldığı bir basın daveti düzenlendi.

Muğla Epique Island satılık!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan proje toplam 75 adet villadan meydana geliyor. Proje Muğla İli Bodrum ilçesinde yükseliyor. Muğla Epique Island satılık ev seçenekleri 513 metrekareden başlıyor.

Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor. Peki Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

Bodrum Epique Island satılık!

Toplam 75 adet villanın yer aldığı proje Muğla İl' i Bodrum İlçe' sinde inşa ediliyor. Bodrum Epique Island satılık villa alanları 513 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Muğla Epique Island teslimleri!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Projede toplam 75 adet villa yer alıyor. Muğla Epique Island teslimleri 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Epique Island Bodrum iletişim!

Yapımına bu yıl başlaması planlanan proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Epique Island Bodrum iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlendi.

Bodrum Epique Island ne zaman teslim?

Toplam 75 adet villanın yer aldığı proje Muğla İl' i Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu ’nda inşa ediliyor. Peki Bodrum Epique Island ne zaman teslim?

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Epique Island projesinde yaşam 2017'de başlıyor!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçireceği Epique Island projesinde 75 villa, marina, butik otel yer alıyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

Epique Island nerede?

Epique Island Konutları Aksoy Holding tarafından hayata geçiriliyor. İnşaatı bu yıl içerisinde başlayan projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Epique Island nerede?

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Epique Island'da yaşam 2017'de!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki projesi olan Epique Island'ın tanıtımını yaptı.Yarımada üzerinde kurulan projede 75 villa yer alıyor.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Bodrum Epique Island 2017'de açılacak!

Epique Island “Yalınayak Lüks” yaşam tarzı ile kapılarını 2017 yazında Bodrum Tilkicik Koyu’nda açmaya hazırlanıyor.

Bodrum Epique Island projesinin metrekaresi 8 bin Euro!

Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Banu Aksoy ve Gayrimenkul Direktörü Aslı Yılmaz’ın katılımı ile Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island’ın proje detaylarının paylaşıldığı bir basın daveti düzenlendi.

Epique Island basın toplantısı 21 Mart'ta!

Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Epique Island projesi Haberi

Epique Island projesi

Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yapılması planlanan "kıyı düzenleme, dolgu ve iskele" projesi için verilen "ÇED gerekli değildir" kararını Muğla İdare Mahkemesi iptal etmişti. 

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'nın haberine göre karar sonrasında dolgu alanındaki inşaat durdu ancak firma projeyi revize etti, ÇED raporunu yenileyip, geçen yıl ikinci başvuruyu yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da geçtiğimiz günlerde firmanın son ÇED raporunu kabul edip projenin içeriğini elektronik ortamda yayınladı.

Tilkicik'in kaderiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir gelişme daha yaşandı. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, söz konusu marina ve kıyı dolgu projesi için ÇED raporu gerektiğini belirterek denize dolgu yapılamayacağı yönünde 29 Ağustos'ta bir rapor hazırladı. Ancak Tilkicik'te yaşayan çevreciler, bu raporun projedeki mühendislik şirketi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yapılan revize başvurusuna eklenmediğini belirtti.