20 / 04 / 2024

epp arıcılar arsası

epp arıcılar arsası

EPP, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi iptal edildi.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

SON DAKİKA! Arıcılık yapanlara yeni destek müjdesi: Tam bu kadar verilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Organik arıcılık yapanlara kovan başına verilecek destek açıklandı. Konuya ilişkin tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Gayrimenkul dolandırıcıları iş başında!

Sahte kimlik ve vekaletle kendilerine ait gibi gösterdikleri evleri ucuz fiyata satan dolandırıcılar son günlerde daha çok arttı. Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, dolandırıcıların pandemi dönemini fırsat bildiğini ve konuyla ilgili şikayetlerin arttığını söyledi.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar Mahmutbey'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 Ekim'de yapılacak..

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

epp arıcılar arsası Haberi

epp arıcılar arsası

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP),  İstanbul Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi'nde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin birinci oturumu 6 Kasım'da, ikinci oturumunu ise 10 Kasım'da yaptı. 


İhale iptal

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı. Kalyon İnşaat ile Fuzul İnşaat'ın katıldığı ihalede, firmaların ne kadar teklif verdiği açıklanmadı. Dün yapılan değerlendirme toplantısında ihale için "iptal" kararı alındı. İptal nedeni de açıklanmadı. 


Yeni ihale ne zaman yapılacak

EPP Kağıthane Arıcılar arsası tekrar ihaleye çıkacak. Ancak arsanın ihalesinin ne zaman yapılacağı henüz belli değil.Arıcılar arsasının yapı ruhsatı 29 Haziran 2017 ve 30 Haziran 2017 tarihinde alındı. 


EPP Kağıthane Arıcılar arsasının toplam emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, toplam arsa alanı ise...