25 / 04 / 2024

EPSA Yalıtım sponsorluğu

EPSA Yalıtım sponsorluğu

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü'nün önde gelen firmalarından EPSA Yalıtım, geçtiğimiz günlerde Bursa Kentsel Dönüşüm ( BURKENTDER ) tarafından düzenlenen 'Belediyeleri Halkla Buluşturuyoruz' adlı programa sponsor oldu...

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

Bilinçli yapılan su yalıtımı depremde hayat kurtarır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Yapıya sızan su, binaların taşıyıcı sistemlerini korozyona uğratır ve binanın yük taşıma kapasitesini ciddi bir oranda azaltır. Bu durum ise maalesef olası bir depremde binaların yıkılmasına neden olur.” dedi.

Binalarda su yalıtımı zorunluluğu başladı!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, bugün yürürlüğe girdi. Bugün itibari ile yeni binalar için hazırlanan projelerde su yalıtımı da istenecek..

Su yalıtımı zorunluluğu 2018!

27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği henüz yürürlüğe girmedi. Peki, su yalıtımı zorunluluğu ne zaman başlıyor?

Binalarda su yalıtımı zorunluluğu geldi!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmelik gereğince, yeni binalarda su yalıtımının yapılması zorunlu oldu..

KSÜ'de Yalıtım Malzemeleri Konferansı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğu işbirliği ile Yalıtım Malzemeleri konferansı gerçekleşti.

EPSA Yalıtım sponsorluğu Haberi

EPSA Yalıtım sponsorluğu

Yalıtım ve Ambalaj Sektörü'nün önde gelen firmalarından EPSA Yalıtım, geçtiğimiz günlerde Bursa Kentsel Dönüşüm (BURKENTDER) tarafından düzenlenen 'Belediyeleri Halkla Buluşturuyoruz' adlı programa sponsor oldu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Özgen Keskin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ramazan Altunöz konuşmacı olarak katıldı. EPSA Yalıtım'a plaket takdim edildi. Plaketi EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir adına Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Atan aldı. 


Posta Bursa...