27 / 04 / 2024

er konut Şehristan Konutları

er konut Şehristan Konutları

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Şehristan Konutları Projesi devir işlemleri ve karşılığında arsa satın alımları hakkında açıklama yaptı.

Yakutiye Şehristan Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Halk Gayrimenkul Yönetim Ortaklığı Anonim Şirketi finansman desteği ile yapılacak olan Erkonut Şehristan’ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılırsa fiyatlar düşer!

Konut kiralarındaki yüzde 25 zam sınırlaması, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları büyüttü. Peki sınırlama kalkarsa kira bedelleri düşer mi? 

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer? Uzman isim tek tek açıkladı: Kontratlar e-Devlet'ten yapılsın!

Uzman isimlerden sık sık kira fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili öneriler geliyor. Peki kiralık konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik konutlar kolay kurulumu ve fiyatları bakımından diğer konut tiplerinden ayrışmaktadır. Prefabrik evlerin özellikle fiyatları merak edilmektedir. İşte o merak edilenler…

Konut satışları daha da düşer mi?

Yeniçağ Gazetesi yazarı Remzi Özdemir, bugünkü yazısında konut satışlarını kaleme aldı. Peki konut satışları daha da düşer mi? İşte Remzi Özdemir'in konu ile ilgili o yazısı...

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

er konut Şehristan Konutları Haberi

er konut Şehristan Konutları

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Gez Mahallesi 250 Ada 10 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde Halk GYO ile Er Konut Adi Ortaklığı tarafından yürütülmekte olan Şehristan Konutları projesinde yer alan ve ekspertiz bedeli 55 milyon 431 bin795,19 TL+ KDV olan 175 adet konut ile ekspertiz bedeli 913 bin 315,20 TL+ KDV olan 1 adet ticari gayrimenkulün, Adi Ortaklık tarafından Er Konut AŞ'ne satış işlemi sonucunda Halk GYO'ya düşen alacak tutarı karşılığında, mülkiyeti Er Konut AŞ'ne ait, ekspertiz değeri toplam 28 milyon 556 bin TL (KDV Dahil) takdir edilmiş olan 8 adet arsa nitelikli taşınmazın, bu ekspertiz tutarı üzerinden Halk GYO tarafından satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Gez Mahallesi 250 Ada 10 parselde kayıtlı taşınmaz...