20 / 04 / 2024

era izmir seminer

era izmir seminer

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul, karlılık ve başarının püf noktalarını anlatacak!

ERA'nın Türkiye'ye getirdiği 2 bin 200’den fazla danışmana seminer veren ünlü gayrimenkul marka gelişimcisi ve eğitmen Kostas Bakas', IntERActive Başarı Programı'nda başarıya giden yolda yapılması gerekenleri anlatacak.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

ERA Gayrimenkul, 2015'i işbirlikleriyle kapatıyor!

ERA; eğitim, seminer gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yanı sıra altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da adından söz ettiriyor. ERA Türkiye, geçtiğimiz günlerde ‘Microsoft’ ve ‘Findeks’le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA Türkiye girişimcilik semineri düzenleyecek!

35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası olan ERA 26 Ağustos 15 Çarşamba günü ERA Akademide düzenleyeceği seminer ile nitelikli ofis ağını büyütecek.

ERA Gayrimenkul İzmirli yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir’e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, franchise ofislerine yönelik eğitim uygulaması kapsamında bölgenin yatırımcı için avantajlarını anlattı.

ERA Gayrimenkul'den tapu ve hukuk sistemi eğitimi!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir’e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, İzmirli yatırımcılara sektördeki tapu ve hukuk sistemini anlattı.

era izmir seminer Haberi

era izmir seminer

İzmir ve bölgesinin son 10 yılda gayrimenkul hareketliliği konusunda dramatik gelişimler gösteren illerin başında yer aldığını belirten, ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik, "Gayrimenkul hareketliliğini olumlu yönde etkileyecek yegane faktörlerin başında Kentsel Dönüşüm bulunuyor. İzmir Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeli taşıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları son zamanlarda ciddi hız kazandı. Kentsel Dönüşüm, öncelikle şehir merkezindeki çarpık yapılaşma nedeniyle merkezde yoğunlaşacak ve paralel olarak diğer bölgeleri de tetikleyecektir. 


Yeşildere, Uzundere, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Örnekköy, Buca ve Balçova kentsel dönüşüm projelerinin en fazla yaşanacağı bölgeler olacaktır. İzmir'in Kentsel Dönüşüm çalışmalarında daha bilinçli ve statik davranması İstanbul'da gerçekleşen bina bazlı dönüşüm yerine ada veya bölgesel dönüşüme yönelmesini sağlayacaktır. Bunun için de bilinçli ve etkili bir çalışma...