26 / 04 / 2024

Era Türkiye projeleri

Era Türkiye projeleri

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

Era Türkiye ödül töreni 14 Ocak'ta!

ERA Türkiye, sektör profesyonellerini desteklemeye devam ediyor.ERA Türkiye Ödül Gece’si 14 Ocak 2014 Perşembe günü saat 19:00'da İstanbul Marriot Otel Asia' da gerçekleştirilecek.

ERA Türkiye Gebze’de ofis açtı!

ERA Türkiye Gebze’de ofis açtı. “ Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle aralıksız büyümesini sürdüren ERA Türkiye, franchise ağına yeni bir ofisi daha Kocaeli, Gebze’de ekledi.

ERA Türkiye brokerları Heybeliada’da kampa girdi!

ERA Türkiye, ERA Brokerlarını işlerini kurduktan sonra da desteklemeye devam ediyor. 10-11 Aralık tarihleri arasında Heybeliada’da Merit Halki Palace’da gerçekleşen ERA Türkiye Broker Kampı’na tüm ERA Brokerları tam kadro katıldı.

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

ERA Türkiye’ye yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

İstanbul, özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul franchising ağı ERA Türkiye, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

ERA Türkiye’nin uzman eğitimcilerinden kentsel dönüşüm semineri!

ERA Türkiye’nin uzman eğitimcileri kentsel dönüşüm semineri veriyor. Sektörde ilk defa gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm danışmanlığı seminerinde, uzman eğitimciler kentsel dönüşüm uygulamalarındaki en faydalı modelleri paylaşacak.

ERA Türkiye, en yeni üyesi ERA Patika ile Yalova’da da hizmet verecek!

ERA Türkiye, bayi ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Patika, Yalova’da faaliyet göstermeye başladı.

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.

ERA Türkiye’nin başarılı ofisleri ticari gayrimenkul satışında uzmanlaşıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine sağladığı uzmanlık eğitimleriyle bayilerini başarıya ulaştırıyor. ERA ailesinin ilk ofislerinden ERA Karma, gerçekleştirdiği ticari gayrimenkul satışları ile uzmanlaşıyor.

ERA Türkiye’den kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri!

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

ERA Türkiye kentsel dönüşüme danışmanlık desteği veriyor!

I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ nin ana sponsoru olan ERA Türkiye, kentsel dönüşüm konusunda danışmanlık desteği veriyor. Kentsel dönüşüm danışmanlığı eğitimleri gelecek ay başlıyor...

ERA Türkiye, ‘Kariyer Günleri’ ile ofislerini desteklemeye devam ediyor!

ERA Türkiye’nin, 16 Ocak’ta düzenleyeceği ‘Kariyer Günleri’nde yeni iş imkanları hakkında bilgi alan katılımcılar, ERA Avrupa danışmanı Nicolas Krauss’tan global marka pazarlama fırsatlarını dinleme şansı yakalayacaklar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Era Türkiye projeleri Haberi

Era Türkiye projeleri

Türkiye’nin en genç gayrimenkul danışmanlığı markası ERA Türkiye; geldiği noktayı ve 2017 yılı hedeflerini düzenlediği basın toplantısında paylaştı. 


2016 yılını yüzde 70 büyüme ve KKTC dahil 47 ofisle kapatan Era Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedefliyor. 


Sektörünün en geç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul; temelleri 45 yıl önce ABD’de atılan ve dünyanın sayılı büyük gayrimenkul danışmanlığı kuruluşlarından biri ERA Real Estate’in bir parçası olarak çalışmalarını yürütüyor. 


Ülke genelinde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen; 2017 yılında da konuta olan yatırımların hızla süreceğine olan inançlarının tam olduğunu ve bu nedenle yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye ekonomisine güvendiklerini bu nedenle de yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. 

2017, konuta yatırım yılı olacak

Baygan “Olumsuz ve tatsız olaylara...