26 / 04 / 2024

Ercan Uyan kimdir

Ercan Uyan kimdir

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

Gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenler!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İşte o haber...

Ercan Uyan'dan dar gelirli için konut önerisi!

Konutta üretim ve stoğun lükste biriktiğini, dar ve orta gelirli vatandaşların ise konut talebinin devam ettiğini belirten Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, makul fiyatlarla ev üretilecek bir formül önerdi.

TOKİ ve müteahhitler rotasını Arnavutköy ile Çatalca’ya çevirdi!

TOKİ ve müteahhitler gözünü Arnavutköy ve Çatalca’ya çevirdi. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde İstanbul’da yeni alanların açılması ve metrekaresi 2 bin 500 liraya ev satılması planlanıyor

Gayrimenkul satışları 2016’da yüzde 5 artacak!

Yabancılara 20 bin adetle 5 milyar dolarlık konutun satıldığı gayrimenkul, 2016’ya hızlı giriyor. Satışların 2016’da yüzde 5 artması bekleniyor. Bu da satışta 1.3 milyon adetin aşılması anlamına geliyor.

Müteahhitler tek parti iktidardan memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Gayrimenkul sektörünü önde gelen isimleri, sandıktan tek başına iktidarın çıkması ve istikrarın devam etmesi neticesinde sektörde bir bahar havası eseceğini belirtti.

Ercan Uyan: Gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükümetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektöründe bahar havası esecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Gayrimenkule kur zammı gelmeden yatırım yapılmalı!

Dolardaki artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirten sektör temsilcileri, ev almayı planlayan vatandaşların acele etmesini istedi. Ercan Uyan, "Fiyatlar zamlanmadan karar alıp yatırım yapılması gereken bir dönemdeyiz" dedi.

Dolardaki artış konut fiyatlarına zam olarak yansıyabilir!

Dolardaki artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıması beklenirken, sektör paydaşları ev almayı planlayan vatandaşları fiyatlar zamlanmadan harekete geçmeye davet etti.

İnşaat sektörü istikrar istiyor!

Yeni konut projelerine başlamak isteyen gayrimenkul şirketleri, seçimlerden istikrar çıkması halinde enflasyonun azalacağı, konut fiyatlarının da gerileyeceği kanaatinde.

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

İlk evini alacak vatandaşa KDV yüzde 1'de tutulmalı!

8 Eylül 2016'da başlayan ve 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi uygulaması bugün itibarıyla sona eriyor. Ercan Uyan, "Oturum amacıyla kendine ilk evini alacak vatandaşa KDV mutlaka yüzde 1'de tutulmalıdır. " dedi.

Konut satışları artmaya devam edecek!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan konut satışlarını değerlendirdi.

Gayrimenkul sertifikasında bir pay 42,5 liradan arz ediliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir Park Mavera 3 projesinde başlayacak gayrimenkul sertifikası uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

Ercan Uyan kimdir Haberi

Ercan Uyan kimdir

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu. Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi  Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İnşaat sektörünün genç ve üniversite mezunu patronlarından olan Ercan Uyan, Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Üniversiteden ve aynı zamanda öğrenci evinden arkadaşı Murat Çamur ile birlikte Makro İnşaatı kuruncaya kadar sektörün lider firmalarında üst düzey proje yöneticiliği yaptılar.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

1-Seramik ve Porselen Mamuller: Karo, mozaik, çini, vitrifiye, avizeler, banyo ve mutfak armatürleri ve çeşitli aksesuarlar olmak üzere her türlü kaplama, döşeme, izolasyon ve dekorasyon amaçlı inşaat yapı malzemeleri imalatı ile yurt içi ve yurt dışı satışı ve pazarlamasını yapmak.