24 / 04 / 2024

Erciş 2016 kentsel dönüşüm

Erciş 2016 kentsel dönüşüm

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Van Erciş'teki 96 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 96 adet iş yerini satışa sunuyor.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

TOKİ Van Erciş'te 216 iş yerini ve 41 ofisi satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Van Erciş Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan 216 adet iş yeri ve 41 adet ofisi Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. 

Van Erciş 407 dükkan ve 48 ofis ihalesi yapıldı!

Van’ın Erciş İlçesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 407 dükkân ve 48 ofisin ihalesi gerçekleşti..

TOKİ Van Erciş 407 dükkan 48 ofis ihalesi 12 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek Van İli Erciş İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 407 Adet Dükkan ve 48 Adet Ofis projesi için ihale tarihi belirlendi.

Pendik'te her 4 konuttan 1'i kentsel dönüşümle yapıldı!

Pendik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne göre, bölgede 2013-2016 yılları arasında 617 riskli bina kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Verilere göre, kentsel dönüşümün gerçekleştiği inşaatların oranı yüzde 25'e ulaştı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

TOKİ Van Erciş 407 dükkan ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Van İli Erciş İlçesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 407 adet dükkan için ihale tarihi belirlendi.

Erciş 2016 kentsel dönüşüm Haberi

Erciş 2016 kentsel dönüşüm

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. Erciş Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yaşar, belediye başkanlığına görevlendirilmesinin ardından, Erciş için ilk ve önem taşıyan konulardan biri olan kentsel dönüşüm projesiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor.


Erciş Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, konunun önemine ve ivediliğine dikkat çekildi. Toplantıda projenin bir an evvel start alması için bir koordinasyon kurulu oluşturuldu. Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Şahin’in başkanlığındaki kurul Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TOKİ ve vatandaşlar arasındaki iş ve işlemlerin takibini yaparak projenin en hızlı bir şekilde başlamasını sağlayacağı...