29 / 03 / 2024

Erciş kentsel dönüşüm projeleri

Erciş kentsel dönüşüm projeleri

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu.

Erciş'te kentsel dönüşümde sona gelindi!

Erciş'te kentsel dönüşümde sona gelindi. VAN'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremden sonra ilçenin kalkınması için başlatılan ' Kentsel Dönüşüm Projesi ' hız kesmeden devam ediyor...

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ihalesi 15 Mayıs'ta!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erciş'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Çifti, dönüşüm ihalesinin 15 Mayıs'ta gerçekleşeceğini söyledi.

Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde TOKİ ile Erciş Belediyesi arasında 2012 yılında imzalanan protokoller kapsamında başlatılan Van Erciş Kentsel Dönüşüm projesi halka anlatıldı.

Erciş'te kentsel dönüşüm koordinasyon kurulu oluşturuldu!

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van’ın Erciş ilçesinde, TOKİ tarafından 44 hektar alan içerisinde yapılacak olan kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları eski Kara Yusuf Paşa Camisi’nin yıkımıyla start aldı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm ödemeleri yapıldı!

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm 1. etap ödemelerinin 1 Nisan 2016 tarihi itibarıyla banka hesaplarına yatırıldığı belirtildi.Kentsel dönüşüm ödemeleri Erciş’e birçok alanda rahat nefes aldıracak.

Erciş'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Yaklaşık üç yıldır ilçenin gelişimi önünde büyük bir engel teşkil eden kentsel dönüşüm acil kamulaştırma kararının alınması ile birlikte sona eriyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Van'ın Erciş İlçesi'nde kangren haline gelen ve esnafın yatırımlarının önünü kapatan kentsel dönüşüm projesi nihayet hayata geçiyor. Yaklaşık üç yıldır ilçenin gelişimine engel kentsel dönüşüm acil kamulaştırma kararının alınması ile birlikte sona eriyor.

Van Erciş'teki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

Van’ın Erciş ilçesinde kangren haline gelen ve esnafın yatırımlarının önünü kapatan kentsel dönüşüm projesi nihayet hayata geçiyor. Sorun Ak Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha’nın girişimleri sonucu mutlu sonla noktalandı.

Ömer Çaha, Erciş'in kentsel dönüşüm sorunlarına çözüm arıyor!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ağrı'daki mitingine katılarak, Erciş ilçesinin kentsel dönüşüm ve TOKİ sıkıntısının çözümü ile ilgili hazırladığı raporu kendisine sundu.

Ömer Çaha: Erciş'in kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceğiz!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Erciş'e hizmet etmenin bir şeref ve gurur olduğunu ifade ederek, kentsel dönüşümü çözeceklerinin müjdesini verdi.

DenizBank'tan Erciş'e kentsel dönüşüm desteği!

DenizBank, 'Kentsel Dönüşüm' adı altında düzenlediği toplantıda deprem sonrası hasar gören ve tehlike arz eden binaların dönüşümü konusunda hayata geçirdiği yeni çalışmaları Vanlı depremzedelerle paylaştı.

Depremler kentsel dönüşümü öncelik haline getirdi!

1999'da yaşanan Marmara Depremi, 12 Kasım 1999'da yaşanan Düzce depremi, 19 Mayıs, 23 Ekim ve 9 Kasım 201 l'de sırasıyla yaşanan Simav, Van ve Erciş depremlerinde ortaya çıkan can ve mal kayıpları "kentsel dönüşümü" Türkiye'nin önceliği haline getirdi.

Erciş kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Erciş kentsel dönüşüm projeleri

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. Erciş Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yaşar, belediye başkanlığına görevlendirilmesinin ardından, Erciş için ilk ve önem taşıyan konulardan biri olan kentsel dönüşüm projesiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor.


Erciş Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, konunun önemine ve ivediliğine dikkat çekildi. Toplantıda projenin bir an evvel start alması için bir koordinasyon kurulu oluşturuldu. Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Şahin’in başkanlığındaki kurul Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TOKİ ve vatandaşlar arasındaki iş ve işlemlerin takibini yaparak projenin en hızlı bir şekilde başlamasını sağlayacağı...